Solfaktor

21 aug. 2013 15:38
Visningar: 8369
Solfaktor anges som arrangör av många Sista minuten. Vad har du för erfarenhet av dom? Är dom seriösa? undrar Gisela
21 aug. 2013 15:53
Hej
Det bror vart ska man åka . Vart vill du åka?
Av Olanate - Utvecklare Reseguiden.se
21 aug. 2013 16:14
Hej Gisela

Solfaktor har ett stort utbud av sista minuten resor och är en Norsk resebyrå i grunden som startade 2000 så dom är inte så inarbetade ännu i Sverige som varumärke, men jag skulle definitivt säga att dom är seriösa. Du har också en norsk motsvarighet till paketreslagen som fungerar likvärdigt som den Svenska lagen vid köp av paketresor som Solresor är medlemmar i. Jag har hört om andra där man fått "fel rum" mot vad man visade på bilden och sånt men vad jag vet är det ett undantag snarare än en regel och det händer även andra aktörer.

Privat har jag åkt med dom själv en gång med sista minuten och det funkade mycket bra.

Du hittar den norska lagen här så ser du vad den täcker:
http://www.rgf.no/index.php?option=com_content&view=article&id=22:veiledning-for-deg-som-reisekunde&catid=7:reisende&Itemid=2

Mvh Ola
21 aug. 2013 16:19
Tack, tack! Det låter ju riktigt bra. Ibland måste man kanske testa själv för att veta. Vi har så olika krav, men att kolla hotellen på andra sajter är nog viktigt. Tack för snabbt svar!
Gisela
Av Olanate - Utvecklare Reseguiden.se
21 aug. 2013 16:24
Japp så är det absolut.

Kolla upp hotellet på Tripadvisor eller hos oss direkt om du är osäker på äktheten. http://www.reseguiden.se/hotell Vi söker igenom samtliga hotellsajter och sen kan du se tripadvisors betyg på just det hotellet.

Mvh Ola