Abisko TOR Roadtrip: Norrlands guld

26 juni 2014 20:15
Visningar: 261
Ok såhär ligger landet: tänkte ta bilen norrut från Göteborg. Tanken är att Norrland ska insupas. Samer, Fjäll, Tjuvjakt... eller vad man nu håller på med där uppe. Slutmålet är Abisko där det ska ut å "gås på tur".

Leverar inte Norrland på någon front så är det raka spåret till fjällvandring som gäller men tanken är att det ska vara resan som är målet.

Vi snackar lågbudget och bra grejer som ni gärna får ta med är: tält, stormkök, norrländska kontakter (så vi slipper tälta).

Tid: avgång från gbg tidigt vecka 27, längd: en och en halv vecka borde väl räcka?

Bilen är av typen sedan och har alltså 5 sittplatser (fyra lediga) men med packning så är det väl bäst att vara max 4 totalt.

Du får gärna: ha körkort (inget krav) och vara en avslappnad person som inte stissar upp sig (nästan ett krav). Jag är en 29:årig snubbe som uppfyller båda kriterier.

Vill du vara en del av denna resa eller hänga på hela sträckan? ...eller du kanske inte vet hur länge du vill hänga med? Allt detta är ok. Skicka ett mess.

/Robert

PS: Stadsmuppar som aldrig sett barrskog tidigare är precis lika välkomna som vildmarksentusiaster (själv är jag någonstans i mitten)
4 juli 2014 10:53
Kom du iväg? Jag är intresserad men jobbar... om du inte skjuter upp den till slutet av augusti :)
14 juli 2014 16:01
Citerat från Beeckyee:
Kom du iväg? Jag är intresserad men jobbar... om du inte skjuter upp den till slutet av augusti :)
Sverige har korsats. Vildmark har vandrats. Berg har bestigits.
Önskar dig lycka till på eventuell egen norrlandstrip!