3-4 v. runtresande Nya Zeeland

Av Maho52
10 apr. 2013 17:53
Visningar: 188
Hej!

Jag är sugen på en lite kortare resa till Nya Zeeland, typ 4-3 v, i dec 2013/jan 2014. Planen är att resa runt (backpacka/campa) på både nord- och sydön. Jag vill surfa, hoppa bungyjump, vandra en del osv. Självklart öppen för förslag på aktiviteter mm! :)

Jag är inte direkt ute efter party utan snarare upplevelse/träning/sol&bad! Sen behöver man ju inte vilja göra allt lika på en sån här resa kan jag tycka...

Någon som tycker att det låter intressant? :)
11 apr. 2013 22:40
Hej!
Jag funderar på att åka dit till senhösten, då Sverige börjar bli lagom tråkigt! Tänkte söka Working holiday visum för att söka jobba där, så man får bra kontakt med de som bor där och andra backpackers. Hade tänkt köpa en bil också, åka runt och kolla på allt som är värt att kolla på! Vill vandra, dyka,, helt klart testa på att surfa mm! =) Sen hade jag tänkt åka över till Australien när jag känner att jag är klar med Nya Zeeland. Vi kanske inte har exakt samma planer för Nya Zeeland resan, Men vi kanske kunde prata lite mer för att se? Man kan ju alltid börja resan tillsammans för att sedan kanske fortsätta på egen fot.
Av Maho52
13 apr. 2013 19:49
Vi kan absolut se över ifall vi har några gemensamma planer! Jag har dock inte möjlighet att åka förrän dec/jan pga jobb... Men vi kan väl höras närmre via mejl?
6 jan. 2014 10:09
Låter intressant tycker jag! Jag åker troligen till NZ i slutet på jan och stannar ett par månader. Du har kanske åkt hem då? Om inte så vore det skoj att ses och planera något ihop!