Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Charterresor till Makrigialos

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Makrigialos Kreta, Europa

Barnvänligt
Begränsat nattliv
Sandstrand
Sol & bad
Vattensport

Den härliga sandstranden i Makrigialos är en av de bästa på Kreta.
Här kan både barn och vuxna slappa i lugn och ro – och i lugnt och långgrunt vatten.

Sanden på den en kilometer långa stranden i Makrigialos är gyllengul och en av de bästa på ön.
Hit kommer framför allt barnfamiljer för att sola och bada. Vattnet här är mycket långgrunt och det går sällan höga vågor på grund av det skyddade läget.
Det finns flera andra stränder inom gångavstånd.

Här i Makrigialos är stämningen härligt avslappnad och det finns många mysiga tavernor och restauranger där du kan äta klassiskt grekiska rätter. Den trevligaste miljön finns i den lilla stadens hamn.

Om du ger dig ut med hyrbil så kör med rutorna nere. Landsbygden här är fylld med härliga dofter av timjan och oleander.

Några kilometer öster om Makrigialos ligger stranden Lagada. Här finns det vare sig solstolar eller barer och det är ofta lätt att hitta en plats för sig själv.

sista av Makrigialos
1 / 4
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock