Möllor eller väderkvarnar

Resealbumet skapat av: Gullsing
4 aug. 2008
Visningar: 586
Vi har ju haft vackert väder en längre tid nu med sol och badorgier. I lördags skulle det bli regn enligt TVs väder ”gubbar” och ”gummor”. Vi inriktade oss på regn alltså, men det blev sol framåt eftermiddagen. Den blev då vikt till minigolfbanan. Då var det både varmt och skön, med blåst, så man inte storknade i solskenet.

Det skulle ju bli regn även på söndagen. Maken ville då gå till Vattenmöllan vid Pålsjö, för att bese den. Min önskan blev att vi även skulle se Bräcke Mölla, eftersom jag hade sett en annons om att de hade öppet också.

Det blev inget regn, utan det var vackert väder hela dan. Men det beror nog på att vi hade paraplyer med oss, för då brukar det inte regna.

Så blev det också. Följ bilderna, så har jag beskrivningar på det vi såg.

Som kuriosum kan jag berätta, att medan vi var på konstutställningen, ringde min äldste son och så träffades vi där efter ett tag. Nu har jag fått träffa alla min tre barn inom en kort tid. De är bosatta i Stockholm, så vi träffas inte så ofta. Sonen hade även med sig sin fästmö och sin dotter, mitt barnbarn. Det var en fröjd.
Kategori: Sport, Natur & Fritid
Besökta länder: Sverige
Reslängd: 1 dag
Datum: 3 augusti 2008

Bilder

Karta

Kommentarer

14 aug. 2008 10:46
Så roligt att få följa med på er utflykt till möllorna. GB
Av Bengtar
5 aug. 2008 14:57
Återigen vill jag säga! Den här typen av små trevliga opretensiösa album är en fröjd att skåda! Fortsätt så! Bengt
4 aug. 2008 16:50
Ni är duktiga på att hitta pärlor.Tänk vad mycket jag inte har sätt i Sverige. Det är på tiden jag dra på upptäckt färd i detta fina land.
Av Veiken
4 aug. 2008 16:23
Hallå tjejen!! Du hade så rätt, jag GILLAr verkligen den här resan"!! Dubbelkram!!