Bästa semstern hittils!

Resealbumet skapat av: Rosa52
31 dec. 2012
Visningar: 110
Har nyss kommet hem från Curacao, Nederländska Anttilerna. Ön ligger utanför Venzuela tillsammans med Bonair och Aruba. Vi bodde på Hotell Scharloo i Willemstad och hyrde bil under våra två veckor på ön.
Vi har promenerat runt i Willemstad som är en färgrik stad på många sätt, hus och människor. Vädret var mellan 27-32 grader på dagarna, det vinden fläcktade så det var mycket behagligt, någon kort regnskur då och då. I staden finns det många affärer och restaurangermed olika prislappar, markander för både saker och mat.
Hela ön är starkt influerad av Holland och det märks på hus, mat och språket. Vi åkte till några olika badplatser, som det finns gått om. Dykning och snorkling är stort på ön och du kan göra det från strandlkanten, ingen som vi gjorde.
Roligt var att sitta på Iguna Café och se last- och kryssningsfartyg ta sig in i St. Anna Bay och Emma Brige som öppnade sig varje gång.
Vi besökte även Klien Curacao och det är en liten ön ca 2 timmars färd med båt, vi fcik frukost och en barbeculunch som var superb, vi åkte med Merimaid.
Resan kostade och det är bara något billigare på¨Curacao än hemma, men det var vårt var enda krona och vi åker dit så snart vi kan igen.
Kategori: Sol & Bad
Besökta länder: Curacao
Reslängd: 12 dagar
Datum: 9 - 20 december 2012

Bilder

Karta