Åk på kärleksweekend

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: jojes, medlem sedan 2007
Foto: surfwannabie, medlem sedan 2007
Februari närmar sig med stormsteg och romantiken hänger i luften när det är dags att planera en helg i kärlekens tecken. Välj och vraka bland gourmetmiddagar, spavistelser och slottslyx.

Stäng av vardagen, fixa barnvakt och skäm bort er själva med en mysig helg. Här är fyra paket att välja bland, både i Sverige och utomlands.

Gourmetweekend i Göteborg

Få tid för varandra under två romantiska dagar på västkusten med en trerätters middag på Leif Mannerströms lyxiga fisk- och skaldjursrestaurang Sjömagasinet. Övernattar gör ni i dubbelrum på närliggande Novotel Göteborg. På rummet väntar bubbel, frukt och choklad och på morgnarna serveras det frukostbuffé.
Pris: Från 1650 kronor per person
Gourmetweekend med Sjömagasinet

Romantikpaket i Tyskland

Du anländer till det fyrstjärniga hotellet mitt i Koblenz där floderna Rhen och Mosel möts och kan varva ner med ett glas bubbel på rummet. På kvällen blir ni upphämtade för en tur med häst och vagn genom de gamla kvarteren för att sedan fortsätta med en middag på Ehrenbreitsteins fästning. Dagen därpå bjuds det på flodkryssning och den tredje och sista dagen kan ni följa med på guidad tur på Stolzenfels slott. Ovan nämnda aktiviteter, övernattning i dubbelrum och frukost ingår.
Pris: Från 3652 kronor per person
Romantik i Tyskland

Lyxweekend på Sundbyholms Slott

På Sundbyholm Slott bor ni en natt i lyxsvit med egen jacuzzi. Äkta champange och konfekt väntar på rummet vid ankomst och under kvällen serveras en fyrarätters middag på slottet.
Pris: Från 2095 kronor per person
Lyxweekend på Sundbyholms Slott

Fira Alla hjärtans dag i romantiska Paris

Promenera hand i hand längs Paris mysiga gator och njut av allt vad romantikens huvudstad har att erbjuda. I detta paket ingår flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn samt två nätter på enklare Hotell Victoria i nionde arrondisementet. Kontinental frukost ingår och hotellet går att uppgradera om så önskas.
Pris: Från 1956 kronor per person
Besök romantikens huvudstad Paris


Inget som passade kärleksparet? Fixa romantiken på egen hand:
Sök och jämför flyg
Sök och jämför hotell