Hua hin

4 juli 2015 21:27
Visningar: 577
Hej alla!

Jag ska åka till Hua hin i september månad och blir där i en månad. Vi är två vuxna och en niomånaders bebis. Vi landar i Bangkok och sover över en natt på hotel där. Sedan är det tänkt att vi drar ned till Hus hin. Vi kommer att bo i lägenhet på Dusat thani. Jag söker efter tips om vad man kan tänkas göra där under september. Gärna saker som går att utföra i sällskap av en bebis.

www.svenskaresebloggen.wordpress.com
Av Marilcj
5 juli 2015 10:03
Hej!
Vi har haft barnbarn med ner till Hua Hin när de varit i åldrarna 5, 9 o 12 månader (o även äldre)!
ElephantVillage och en tur på elefanterna uppe på berget en fm innan de blir för varmt, likaså det andra äventyrsstället sö om Hua Hin med div djur o aktiviteter (glömt namnet).
ChaaAm outlet, där alla butiker har ac o vattenlandet bredvid, som ligger norr om Cha Am.
Market Village för shopping inne i Hua Hin, luftkonditionering så behagligt att gå.
Forrest park i Cha Am
Marknader på kvällstid både i Hua Hin o Cha Am (onsd) för att där är svalt o behagligt för barnen.
Vattenlandet på Black Mountain.

När vi haft de små barnen med har vi valt att göra utflykter antingen tidigt på fm el senare på kvällen och istället antingen hålla oss vid poolen el stranden, Kao Takabi i södra delen av Hua Hin rekomenderas då där är klarare vatten, långgrunt och fin strand.
Thailändarna är ju barnkära så att komma med riktigt små barn är aldrig problem utan de är välkomna överallt och de springer och passar upp på dom när man äter o likn.

Rekommenderar inte Ap-berget med små barn, då aporna är rätt närgångna o tjuvaktiga, så lätt att nappar, skötväskan mm kommer på villovägar.

September är dock en rätt regnig månad, sällan ihållande regn, men långsiktig planering funkar inte alltid då ena dagen kan va kanonfin och nästa starta med ett ösregn på nån timme för att gå över i sol.
Av Marilcj
6 juli 2015 09:34
Samtliga ställen i stort sett har sidor på nätet eller finns omnämnda på sidor om Hua Hin....Hua Hin Safari o Adventour heter de jag glömde i namnet på i förra inlägget.
Hoppas ni får en trevlig resa!