Tips om Honduras

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar
Frågor & svar om Honduras
Bay Islands / Roatan / Honduras
Honduras Emh87, 11 feb. 2018
Updaterad av Keja för 1 år sedan
1
Hejsan! Någon som besökt Roatan? Vill verkligen det, men samtidigt har jag stor respekt för Honduras just nu. Vill gärna vara "i land" så lite som möjligt och tex flyga dit från huvudstaden. Någon som har andra erfarenheter om ön eller resväg dit eller annat matnyttigt? Tack!
Värt att uppleva i Honduras m fl länder i Centralamerika
Honduras Tebasile, 1 juli 2013
Updaterad av Tebasile för 5 år sedan
23
Ska göra en rundresa i Guatemala, Honduras, Nicaragua och El Salvador. Har inte så mycket tid tyvärr i varje land, så behöver tips på bra och sevärda saker i dessa länder. Reser ofta med högt tempo, något vi trivs med. Svårt att hitta positiva saker om honduras - allt tycks så farligt...men är ...
Flyg till Honduras
Honduras Emmadave, 22 aug. 2010
Updaterad av Emmadave för 8 år sedan
3
Hej! Har planerat att åka till Honduras, närmare bestämt Roatan med min pojkvän o vänner i feb. Undrar ifall det finns några speciella sidor som har bra priser till centralamerika eller det är bara att söka med t.ex. reseguidens egna sida? Nu kommer min pojkväns pappa från Roatan och dem har ...
Bay islands
Honduras Miah_74, 5 juli 2010
Updaterad av Miah_74 för 8 år sedan
0
Under vår centralamerikaresa ska vi bland annat till Honduras och Bay Islands i höst. Någon som har tips / preferenser på vilken ö man ska välja? Utila eller Roatan? En av oss har dykcert, en ska ta cert på plats. Tar gärna emot tips på bra dykskolor / boende också!
Honduras ?
Honduras Resdags, 25 okt. 2008
Updaterad av Resdags för 10 år sedan
7
Vi ska åka på en 3-veckorssemester till Belize och Guatemala, vi funderar även på Honduras och någon ö där. Har ännu inte läst nåt positivt om Honduras och undrar om vi ska skippa det landet och spendera mer av våra 3 veckor i de andra länderna istället?

Honduras Nordamerika