Stöd Ukraina
Erbjudanden  (Se fler)
Vintertid går Snälltåget direkt från Malmö (och med förbindelse från Stockholm) över natten hela vägen ner till alperna. Det finns flera möjligheter att tåga ner till alperna och att ta tåget är både kul och klimatsmart.
Österrikes Turistbyrå   Jul & nyår
Upplev etappen mellan Tullgarns slott och Trosa. En vacker sträcka med skog, hav, utsiktsplats, och strandnära stigar. Pris fr. 2045:-/natt & person. Ingår gör transport, matsäck, spa, 3-rätters middag, vinpaket och logi med frukost. Välkommen!
Trosa Stadshotell & Spa   Hotellpaket
Njut av Smålands bästa julbord på vår vackra upplysta och julpyntade herrgård. I vårt julbordspaket ingår del i dubbelrum, herrgårdsfrukost, en stund i bastu och badtunnan och vårt dignande julbord. Pris från 1695:-/person i delat dubbelrum.
Asa Herrgård   Jul & nyår
Har ni något speciellt tillfälle att fira, eller bara känner för att skämma bort er ordentligt en helg passar vår lyxweekend allra bäst. När ni anländer under eftermiddagen väntar champagne, rosor, frukt och praliner på rummet Se mer info på hemsidan
Hestraviken   Hotellpaket
Resan inleds i Kenya där vi åker på safari i Masai Mara och besöker en massajby. Resan fortsätter sedan till Tanzania där vi åker på safari i Ngorongokratern och avslutas med lata dagar vid en vacker paradisstrand på Zanzibar. Avresa:29dec, 17 dagar.
Rosa Bussarna   Aktiv semester