Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Resor till Tsilivi, Zakynthos

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Prisexempel på flyg till Zakynthos

Om Tsilivi Zakynthos, Europa

På den grekiska ön Zakynthos liggen den trevliga semesterorten Tsilivi som också är en av öns mest populära. Det här är ett resmål för par och barnfamiljer då det är en ganska lugn liten stad med en väldigt bra sandstrand nära de fina hotellen.

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock

Zakynthos/ Tsilivi ta sig till Shipwreck Cove

Grekland Emmipemmi, 22 juli 2016
Updaterad av Keeper för 5 år sedan
1
... ha hyrbil) > Det finns flera 'säljare' i Tsilivis centrum som säljer båtturer dit. Finns en båt som avgår från tsilivi men dom flesta är från Laganas, dock ingår busstur till Laganas som tar 20-30 minuter. Tror resorna kostar från 200 per person ungefär. Jag var där i Juni 2016.

Zakythos

Grekland Xray89, 15 maj 2018
Updaterad av Xray89 för 3 år sedan
9
... ! Det är så att vi drar om 2 veckor 3st till tsilivi Är det nån som har vart där? Finns det nån shopping gata? Vad får man inte missa när man är där? ... Xray89: >Citerat från Stobbart: >>Citerat från Xray89: >>En sista fråga, ska man köpa utflykterna på plats eller ska man ...

Boende på zakynthos

Grekland Emlanm, 3 feb. 2015
Updaterad av Emlanm för 6 år sedan
0
... man ska bo på Zakynthos. Hur är Vasilikos och Tsilivi? Vi vill ha mysiga restauranger och barer (mysiga omgivningar), fina stränder och gärna kunna göra utflykter från byn. Inte så mycket för bargator med mycket fylla osv. Vi har tänkt åka ut till Marathonisi och Shipwreck bay t ex. ...

Zakhyntos

Grekland Fiffi07, 16 feb. 2013
Updaterad av Macho för 8 år sedan
3
... på att åka till Zakhyntos,närmare bestämt Tsilivi. Någon som varit där? Är det fint? Är det en riktig by från början eller bara uppbyggt för turister? Tacksam för snabbt svar :) ... Macho: Hej. Jag var på Zakhyntos för 10 års sedan och kan absolut inte rekommendera den ön. Bodde i Laganas ...

Zakhynthos - Argassi

Grekland Grekland08, 9 juni 2008
Updaterad av Ilqrz för 13 år sedan
5
... på Papillon eller Zorbas i Argassi. Stranden i Tsilivi var jättefin med härligt klart vatten. En dag åkte vi till Nicholas beach. Den var oxå riktigt bra. Själva stranden i Argassi är inget att skryta om. Men det är badbart ändå. Vi åkte inte till Smugglers Wreck. Vi åkte på en båttur för ...

Zakynthos 1 Vecka

Grekland Amorsito, 5 aug. 2007
Updaterad av Jojes för 14 år sedan
6
... och Porto Zoro. En dag åkte vi till stranden i Tsilivi. Jätteklart vatten och härligt vatten. Ha en härlig vecka på härliga Zakynthos:-)