Tofta Herrgård

1 / 4

Tofta Herrgård

2 / 4

Tofta Herrgård

3 / 4

Tofta Herrgård

4 / 4
Tofta 200, 442 75 Lycke, 0303-22 58 05
tofta
herrgård
weekend
julbord
övernattning
jul
konferens
sommarteater
restaurang
västkusten

Om Tofta Herrgård

Endast en halvtimme från stressen i storstaden finner du denna oas av lugn och stillhet. Tofta Herrgård, som ligger nära havet mellan Marstrand och Kungälv har anor från 1500-talet, men är ännu idag centrum i en högst levande kulturbygd.

Hos oss kan du slappna av och njuta av harmonin mitt i det vackra kulturlandskapet. Ge dig hän och unna dig en weekend på herrgården. Njut av god mat och vacker natur i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö - en av Bohusläns riktiga pärlor, med närhet till Västkustens unika naturmiljö. Boka in din vistelse på Tofta Herrgård redan idag.

Välkommen önskar Karen & Petter Karlander m/personal

Det är något alldeles speciellt med Tofta Herrgård!

Med Tofta naturreservat runt knuten, promenadavstånd till badklippor och en levande herrgård är du mitt i en Bohuslänsk dröm.

Vill du aktivera dig hittar du Lycke golfbana på gården samt Stall Tofta med turridning på islandshästar. Här finns även gårdsbutik och café i Magasinet under sommarhalvåret. Bor du på hotellet kan du få låna en cykel av oss.

God mat i unik miljö

Bjud med dig någon du tycker om, och unna dig en matupplevelse utöver det vanliga i vår vackra herrgård. Vi är stolta över att kunna presentera ett kök i toppklass, som våra gäster lovprisar. Du äter i en av herrgårdens underbara matsalar. Romantisk för dig som vill njuta en alldeles speciell kväll med din kära. Familjärt och trevligt för dig som vill fira något med dina vänner eller familjen.

Lite mer om våra hotellrum
Våra 18 hotellrum stod klara sommaren 2007. Huvudbyggnaden på Tofta herrgård är K-märkt och vi har därför inte några hotellrum här. En kort promenad från huvudbyggnaden i riktning "Magasinet" hittar du hotellannexet Smedjan upp till vänster och Mejeriet ned till höger.