smarttravel

1 / 4

smarttravel

2 / 4

smarttravel

3 / 4

smarttravel

4 / 4
Stora Badhusgatan 18 - 20, 411 21 Göteborg, 031-7800890
konferensresa
skolresa
körresa
affärsresa
studieresa
flygresa
företagsresa
klassresa
personalresa
tågresa

smarttravel - din personliga resebyrå

Annika Katarina A, Isabell och Katarina J - det är vi som driver smarttravel.

Annika och Katarina A beslöt sig, efter många år som ett team i resebranschen, för att skapa en resebyrå, som förutom att erbjuda lägsta möjliga priser till dig som kund, bygger på förtroende genom den personliga kontakten. Åren gick och tack vare nöjda kunder växte smarttravel sig större och består numera av 4 glada tjejer som hjälper dig att planera just din resa.

Genom erfarenhet vet vi hur viktigt det är att kunna diskutera sig fram till det som passar var och en - något som ingen av de internetportaler, som trumpetar ut sina lågpriser kan erbjuda.
Vi vet att det är möjligt att kombinera den personliga servicen med ett bra pris - det är vår specialitet.

Arbetsglädje genomsyrar hela vår verksamhet och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter; därmed hoppas vi att vi för dig som kund, ska kunna stå för mer än bara reseförsäljning.

Givetvis hjälper vi dig med både affärsresan, gruppresan och privatresan till alla världens hörn.


Varmt välkommen att kontakta oss på tel 031-780 08 90 eller per e-post till info@smarttravel.se
Varmt välkommen!

Grupp- & konferensresor

Med lång branscherfarenhet, och ett stort kontaktnät, lovar vi att ta fram en resa efterjust era förutsättningar. Du som gruppledare ska lugnt kunna luta dig tillbaka och njuta av resan tillsammans med dina kollegor, vänner eller studiekamrater.

Vår målsättning är att du som kund ska känna dig trygg i den helhetslösning vi gemensamt sätter ihop - för visst är det väl härligt att under medresenärernas uppskattande leende känna:
- "Det här har jag gjort riktigt bra!"

Kontakta oss på 031-780 08 90, så diskuterar vi oss fram till det som passar just för din grupp!
Resmål: Bäst är vi på europeiska storstäder, men arbetar naturligtvis även med övriga världen - Budget och tidsram styr!

Mestadels har våra grupper rest på: studieresor, konferensresor, körresor (egna konserter), personalresor, belöningsresor, konst- och evenemangsresor.

Referenser? Kontakta oss på 031-780 08 90! Vi har många nöjda kunder genom åren, som gärna delar med sig av referenser!

Hotell

Hur du bor är en viktig del av resan. Genom flertalet egna resor i Europa och världen, har vi vunnit kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av.
Eftersom det är alltför platskrävande att presentera alla de städer vi arbetar med, vill vi gärna att du istället kontaktar oss; vi har ett brett utbud över såväl vandrarhem som lyxhotell över hela världen.

Kontakta oss, så letar vi upp precis det som passar dig!