More Sailing Seglingsresor AB

1 / 4

More Sailing Seglingsresor AB

2 / 4

More Sailing Seglingsresor AB

3 / 4

More Sailing Seglingsresor AB

4 / 4
Skånegatan 35, 41252 Göteborg, 031-30 96 300
aktiv semester
båtresor
företagsevent
grekland
kroatien
kroatien segling
karibien
seglingsresor
segla i karibien
segla i kroatien

Följ med på våra seglingsresor!

More Sailing är en komplett researrangör inom seglingsturism, för att segla med oss behöver du ingen som helst tidigare erfarenhet utan du kan vara med och lära dig om segling. Ombord på båten har du skeppare och värdinna som tar hand om allt från framförande av båt till matlagning ombord.

Hyr segelbåt
Om du redan är erfaren seglare kan du hyra båt och segla själv i Kroatien och Karibien. Det spelar ingen roll om du vill ha en snabb, komfortabel, stor eller liten båt, kontakta oss så hittar vi en båt som passar just dig.

Seglingsresa i Kroatien

Vill du uppleva en resa utöver det vanliga på en stor segelbåt men ändå slippa bry dig om att skota, styra eller slå en pålstek? Då är våra seglingsresor i Kroatiens vackra skärgård något för dig. Under en vecka ombord på en av våra segelbåtar med besättning får du uppleva segling i Kroatien när den är som bäst, helt utan bekymmer. Med skeppare och värdinna slipper man tänka på varken segling, matlagning eller planering, det är bara att åka med, men självklart kan man delta i seglingen hur mycket man vill.

Seglingsresa i Karibien

Våra seglingsresor i Karibien är en spännande och minnesvärd upplevelse. Kombinationen av att bli omhändertagen av besättningen samtidigt som man besöker nya, spännande resmål varje dag gör det till en semester du sent kommer att glömma. Ombord på våra båtar är du i trygga händer hos våra skeppare och värdinnor som sköter segling och serverar maten. Du slipper alla måsten och kan slappna av och njuta på riktigt.