Apollo

1 / 4

Apollo

2 / 4

Apollo

3 / 4

Apollo

4 / 4
0771-37 37 37
charter
sista-minuten
grekland
thailand
egypten
spanien
kanarieöarna
mexico
turkiet
kroatien

Om Apollo

Med Apollo kan du resa till hela världen. Oavsett om du vill åka på en skön sol- och badsemester eller ta en weekendresa till världens storstäder. Sedan vår start 1986 har vi gjort vårt bästa för att skapa fantastiska semesterupplevelser. Idag erbjuder vi ett brett utbud av olika restyper till över en miljon resenärer årligen.

Resor till hela världen

När Apollo grundades 1986 sålde vi resor från Sverige till enbart fyra destinationer i Grekland: Aten, Atens riviera, Poros och Naxos. Idag kan du förutom 28 resmål i Grekland resa till hela världen med oss. Och du kan välja bland färdiga charterpaket eller paketera resan själv för en sol- och badsemester eller en storstadsweekend.

Vi skapar resorna tillsammans

Vi vill ge dig en fantastisk semesterupplevelse. Och trots att vi är duktiga på vårt jobb kan vi inte allt. Därför tar vi hjälp av våra gäster och hotellägare som vi samarbetar med. Det betyder bland annat att du som gäst kan se betyg och omdömen från tidigare hotellgäster, och du kan till och med ställa en fråga till en tidigare Apollogäst (och se svar på tidigare frågor). Då kan du hitta just den resan som du vill ha, och vi använder omdömena för att förbättra hotellen och resorna. Vi har en löpande kontakt med hotellägare där vi berättar vad som är bra, och vad som kan göras bättre. För vi tror på att när vi jobbar tillsammans så vinner vi alla på det.

Tryggare resor med Apollo
Vi tar ansvar för alla våra resenärer. Det betyder att alla som reser med Apollo kan förlita sig på vår trygghetsgaranti om något oförutsett skulle inträffa. Det kan vara allt ifrån flygförseningar och flygbolagskonkurser, till askmoln eller något annat som inte blir som du tänkt sig. Dessutom arbetar vi för hållbart resande och socialt ansvar. Som första nordiska researrangör är Apollo hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer.