Apollo

1 / 4

Apollo

2 / 4

Apollo

3 / 4

Apollo

4 / 4
0771-37 37 37
charter
sista-minuten
grekland
thailand
egypten
spanien
kanarieöarna
mexico
turkiet
kroatien

Om Apollo

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell – allt för att du ska hitta just din drömresa. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar, rundresor, gruppresor och kombinationsresor. Vill du hellre paketera din city- eller solresa själv, med flexibel reslängd, eller bara boka flyg eller hotell med oss ingår även det i vårt erbjudande.

Om företaget

Vår resa startade 1986 och vi har alltid gjort vårt bästa för att skapa fantastiska semesterupplevelser för våra kunder. Idag är vi en av Nordens ledande researrangörer och bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel, samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Sedan 2015 är vi en del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare.

Hållbart resande

Varje år reser nästan en miljon resenärer med Apollo. En omfattande reseverksamhet innebär ett stort ansvar. Vi är medvetna om att turism för med sig både positiva och negativa effekter. Vi arbetar aktivt för att maximera de positiva effekterna och minimera de negativa för att skapa ett hållbart resande.