Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Resor till Agios Georgios, Korfu

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Paketresor till utvalda hotell i Agios Georgios

Prisexempel på flyg till Korfu

Om Agios Georgios Korfu, Europa

Agios Georgios på Korfu har en av öns finaste sandstränder och här råder en avstressande atmosfär. Detta gör att orten passar utmärkt för barnfamiljer och den som uppskattar lugn och ro. Förutom mysiga tavernor finns här några butiker och barer.

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock

Speciella tips om Korfu

Grekland Goranl, 28 juni 2014
Updaterad av Goranl för 7 år sedan
4
... som åker till Korfu vecka 31. Vi bor på Agios Gordis på västra sidan. Tacksam för några bra ... den västra sidan med Agios Stefanos, Agios Georgios och Paleiokastritsa. Fina stränder (stenstränder och sand) och klart vatten. Vi åkte en dag till Albanien och besökte ruinstaden ...

Öluff med familjen i Grekland

Grekland Muren, 25 mars 2008
Updaterad av Sirapp för 13 år sedan
5
... söder om centrum nära den långgrunda stranden Agios Georgios. Lite dyrare men mindre folk är det ute vid Plakastranden. Gratisbuss från hamnen. Blir lätt avundsjuk men ska se Lofoten i sommar. mvh/Bosse ... Finskaflickan: Ett tips skulle vara att besöka Skiathos, Skopelos och Alonnisos ...