Sista chansen till en jul i värmen

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: iStock
Vill du spendera din jul på en vit och solig sandstrand? Då måste skynda dig för många av resorna är slut sedan länge. Vi har samlat alla resor som finns kvar till värmen i december.

Det är många som passar på att åka bort under julhelgen. Även i år ligger de röda dagarna helt ok och du behöver inte ta ledigt allt för många dagar. Fira jul hemma och stick iväg i mellandagarna eller varför inte fira julafton i 30 graders värme? Men fundera inte allt för länge för många familjer planerar sin semester i god tid och resorna börjar ta slut.

Vinterns populäraste resmål

Kanarieöarna, Thailand och Mexiko är oerhört populära destinationer under vintern och alla tre finns med på de stora charterarrangörernas topplistor. Andra varma och populära semesterställen är till exempel Dubai, Jordanien, Kap Verde, Jamaica, Kuba och Dominikanska republiken.

Boka med uppvärmd pool

Det är inte säkert att det är varmt bara för att charterresorna går hit. Kolla därför alltid temperaturen, och känns det ostadigt kan du boka hotell med uppvärmd pool eller inomhuspool.

Jul utomlands – boka hotell med julbord

På många hotell serverar de julbord i juletider och tomten kan till och med komma på besök. Kolla vad som ingår i ditt charterpaket om du är intresserad av detta. På många hotell serveras både julbord och nyårsbuffé.

Här får du alla charterresor mellan 18-31 december 2016:

- Charter och paket till Kanarieöarna över jul och nyår
- Charter och paket till Thailand över jul och nyår
- Charter och paket till Mexiko över jul och nyår
- Charter och paket över jul och nyår
- Sista minuten

Charter- och paketresor i december:

- Charter och paket till Florida i december


Charter till Kanarieöarna i decemberCharter till Thailand i decemberCharter till Mexiko i decemberCharter till Karibien i decemberCharter till Kuba i decemberCharter till Förenade arabemiraten i decemberCharter till Kap Verde i decemberCharter till Maldiverna och Mauritius i decemberSista minuten i decemberErbjudanden under jul och nyår

Publicerad 7 november 2016

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.

Karta över Kanarieöarna