Airtours

Airtours
Airtours
Adress: Sveavägen 25
Telefon: 08-566 103 00
Ort: Stockholm

Hemsida
E-post


Noga utvalt

Noga utvalt

Airtours är Sveriges femte största researrangör och är specialiserade på cityresor och sol- och badcharter till Medelhavet. Vi väljer noggrant ut alla våra hotell och flyger med välrenommerade flygbolag för din trygghet. Med oss får du de bästa förutsättningarna för en lyckad resa!
Tryggt

Tryggt

Varje år reser ca 120 000 resenärer med oss. Vi har både ett brett utbud av sol- och badresor samtidigt som vi är marknadsledande i Sverige inom cityresor vilket vi är stolta över. Men något som är ännu viktigare för oss är vår höga kundnöjdhet och att vi har återkommande nöjda kunder. Detta åstadkommer vi genom att jobba på framförallt tre fronter när det gäller din resa. Det ska vara tryggt, av hög kvalitet och levereras på ett personligt och trevligt sätt. Det är också viktigt för oss att gynna en hållbar turism som är ansvarstagande och respektfull både när det kommer till miljö och socialt ansvar.
Personligt

Personligt

Airtours är en svensk privatägd researrangör vilket numera är unikt. Det betyder att vi inte behöver anpassa oss efter utländska ägar- och vinstintressen utan vår enda lojalitet är mot våra kunder. Vi finns nära våra kunder och är alltid direkt delaktiga i hela vår produkt. Vi kan den svenska marknaden. Detta ger oss möjlighet att skräddarsy de allra bästa resorna som svenska folket efterfrågar och leverera det svenskarna vill ha när de vill ha det. Det är grunden till vår framgång och tillväxt.
Kvalitetssäkrat

Kvalitetssäkrat

För ett kvalitetssäkrat researrangemang väljer Airtours noga sina samarbetspartners och underleverantörer. Alla våra hotell är noggrant utvalda av våra egna reseproducenter men vi har aldrig haft för avsikt att själva äga hotellen. Vår idé är inte att vara billigast för vi tror inte att någon vill spendera sin semester i en sjabbig lägenhet långt från havet eller på ett smutsigt hotellrum flera mil från city. Med lång erfarenhet av resebranschen och med kunnig personal kan vi erbjuda dig både en prisvärd produkt av hög kvalitet och utmärkt service. Som oberoende researrangör som inte äger varken flygbolag eller hotellkedjor är vi fria att välja bland det bästa för våra kunder. Vi har höga ambitioner men också alla medel som krävs för att nå dem!


Företagsuppgifter
Organisationsnummer: 556558-5519

Resegaranti: Airtours innehar IATA-licens och resegaranti är ställd till kammarkollegiet.

Ansvarig researrangör enligt resegarantilagen: Nya Airtours City Breaks of Sweden AB, Sveavägen 25, 111 34 Stockholm. Moms/VAT-nr: SE556558551901. Styrelsens säte: Stockholm.

Grundat: År 1998.
Sökord/Specialité
Charter, Charterresa, Charterresor, City, City Tours, Sol Och Bad, Weekend, Weekendresa, Storstad, Storstadsresor