Yoshi_xxxs blogg

Måndag 29 Oktober 2007
Premiär för Afrika imorgon - Egypten! Lämnar Arlanda kl 0700 för 2 veckors All Inclusive vid Röda havets strand. Återkommer med rapport om ett par veckor alltså. Så får jag hoppas att mina fördomar och farhågor kommer på skam...! ;-)))
Tisdag 2 Oktober 2007
Nyss hemkommen och nästan kulturkrockad av Turkiet och Istanbul! En härlig resa!
Mycket folk och bilar, vackra byggnader och god mat!

Jag kan återigen konstatera att en lokal guide är värd guld! Så mycket mer intressant när man får lära sej om varför och hur... Presenterat med passion och charm!
Mycket välarrangerat av en väldigt trevlig kille med passion för udda samlingar! Å ett sånt kul gäng att resa med! Vi ses väl igen om ett par år på nya äventyr...
Måndag 20 Augusti 2007
Jag ser fram emot att åka till Tallin nästa vecka! ;-) Bara en kortis med syster och mamma, men jag har aldrig varit där så det ska bli kul!

Sen har jag Istanbul-resa nästa! I slutet av september ska jag med ett gäng kollegor på "studieresa". Jag VET att sällskapet är trevligt och jag är mycket nyfiken på Istanbul!

Därefter har vi planerat en tur (sola o bada o Pina Colada...) ;-) med familjen.... Vi har inte bestämt vart... Blir det Thailand, Indien eller kanske i värsta fall Egypten..... Fortsättning följer! ;-)
Tisdag 14 Augusti 2007
Längtar bort - redan!