Stöd Ukraina

Tintingeling

Kön / Ålder
Kvinna, 30 år
Restyp
Naturälskare
Besökta länder
41
Profilsida skapad
2014-04-26
Senast online
1 vecka sedan

Tintingelings besökta platser
Tintingeling
Tintingeling säger i Kalles11s diskussion "Solsemester familj efter jul budget":
Testa att söka på Flygresor.se, tycker man brukar få lite bättre träffar där jmf med Momondo. Upplever även att Qatar Airways har lägre flygpriser just nu än andra bolag så kolla deras hemsida också
7 april 2023 08:30 - Anmäl
Crazydre95
Crazydre95 säger i Tintingelings diskussion "Nationellt ID-kort Montenegro & Serbien? ":
Nej, spelar ingen roll. Incheckningspersonal använder antingen TIMATIC eller TravelDoc för att kolla vad som gäller för varje land, så skulle någon nisse vid disken/gaten inte veta att svenskt ID duger till Serbien, säg bara åt dem att kolla i systemet (95% har dock koll)
11 februari 2023 22:27 - Anmäl
Tintingeling
Tintingeling säger i Wilds diskussion "Taormina eller Amalfikusten":
Hej, utan att ha varit på Amalfikusten men gjort en hel del research då jag själv funderat på att åka dit, tror jag att en vecka där är roligare än en vecka i Taormina. Taormina är fint, men 2-3 dagar där räcker, tycker jag :) Om ni väljer Taormina så antar jag att ni flyger till Palermo eller Catania..? I så fall kan ni dela upp halva tiden i Palermo alt Catania o halva i Taormina. Från Catania k...
12 maj 2022 22:02 - Anmäl
Tintingeling
Tintingeling säger i Mrjerns diskussion "Corona och vad gäller vid inresa?":
Har själv kollat på resa till Mauritius o så som det verkar vara just nu så måste fullvaccinerade ta antigentest vid ankomst på hotellet https://mauritiusnow.com/mauritius-travel-advice/ (via deras officiella turismhemsida) Detta kan ju dock ändras till hösten :)
1 maj 2022 23:08 - Anmäl
Tintingeling
Tintingeling säger i Daniel_s diskussion "Hämta ut boarding kort på Terminal?":
Om flygbolaget du ska resa med från Heathrow har en (transfer)disk tror jag du ska kunna få ditt nya boardingkort därifrån... Jag har själv gjort så någon gång när jag har mellanlandat o inte fått alla mina boardingkort :)
1 maj 2022 17:19 - Anmäl