Missvivis blogg

Tisdag 16 Oktober 2012
Ljumma vindar, turkosblått vatten, vita stränder, svarta vulkanstenar och sockerör... det är nog det jag kommer minnas bäst från Mauritsius.
Det är ett litet paradis helt enkelt.
Det är dock så att skillnaderna är väldigt stora på Mauritsius, det är stora hotellområden där allt är väldigt dyrt och sedan ligger det mindre samhällen runt omkring som inte riktigt är sådana ställen man kan promenera runt i och shoppa i eller äta lunch/middag, man blir väldigt bunden till sitt hotell vilket kan vara lite tråkigt. Det är helt enkelt ett ställe för folk med pengar som helst håller sig till hotellområdena.
Detta är iaf vår upplevelse av öns östra sida som vi bodde på, kring stranden Belle Mare.

Det var otroligt vackert och härligt klimat och vi hade en underbar semester, men trots att det var så härligt så var ändå Mexico bättre :)
Mer information och bilder hittas på http://www.missvivis.se under kategorin resor/restips
Torsdag 2 December 2010 - Playa del Carmen
Mexico är ett paradis! Inte bara på grund av stränderna & vacker natur utan även pga av kulturen, maten, människorna & shoppingen!
Det jag framför allt älskade med Mexico var det stora utbudet och det är också det som skiljer Mexico från resmål som t.ex. Thailand.
Det finns en massa att shoppa, otroligt mycket äventyr & utflykter att välja på, riktigt god mat, vackra vackra stränder och väldigt mycket för den kulturintresserade.
Hela landet andas kultur, spänning & fest.

Det finns verkligen något för alla och jag skulle säga att Mexico passar lika bra för barnfamiljen, de förälskade, kompisgänget som för pensionärerna!

Läs mer på http://www.missvivis.se ; http://missvivis.bloggagratis.se/kategori/83059-resor-restips/