Marie_s

Kön / Ålder
Kvinna, 41 år
Bor i
Stockholm
Restyp
Naturälskare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
73
Profilsida skapad
2006-04-24
Senast online
1 år sedan

Mitt levnadsmotto: "Att resa är att leva" - HC Andersen

Det sämsta med att ha resor som sitt största intresse är att man aldrig blir mätt. Man kan aldrig få nog. Ju mer jag reser desto mer vill jag resa. Det finns helt enkelt för mycket som drar där ute. När jag inte reser planerar jag nästa resa eller drömmer mig tillbaka till tidigare resmål.

Jag vill gärna uppleva så mycket som möjligt på mina resor. Ofta kommer jag hem helt slut och full med intryck. Min omgivning kan inte förstå hur man kan bli slutkörd av att semestra... Men när man ändå rest så långt vill man ju hinna uppleva så mycket som möjligt.

Marie_s besökta platser
Bilder  (Se alla 262 bilder)
Marie_s
Marie_s säger i Cissiburgs diskussion "Kryssning med Costa cruises":
Vi (2 vuxna+1 femåring) åkte på denna kryssning i februari i år. Ni har nåt att se fram emot! Vi blandade egna utflykter med rederiets. I Mahe var vi 2,5 dag. 1 dag åkte vi på rederiets "best of"-utflykt och kom då ut till öarna praslin och digue. Otroligt vackra stränder men ganska snävt tidsschema. Dyrt men värt det för oss. Andra dagen gick vi på "stan" och tog sen taxi till stranden beau v...
17 oktober 2015 08:21 - Anmäl
Liiillis
Liiillis säger om Marie_s bild "I väntan på mamma":
är den lilla flickan fastbunden? :O
9 december 2012 22:02 - Anmäl
Ziesta
Ziesta säger om Marie_s bild "Dagens snäckskörd":
Kul fotoidé! :-)
8 augusti 2012 10:47 - Anmäl
Marie_s
Marie_s säger i Josefin_gunnarssons diskussion "Vilken ö har bäst dykning i Maldiverna?":
Håller med tidigare svar om att Kuredu är bra. En lite billigare ö dit du bla kan åka charter. Mycket att se även direkt vid stranden, sköldpaddor och småhajar. Med lite tur kan du även se mantor som kommer i i det grunda vattnet vissa mornar...
1 augusti 2012 19:43 - Anmäl
Marie_s
Marie_s säger i Listigs diskussion "Safari i juli":
Jag har varit på safari i Kenya i mitten av juli och det var alldeles utmärkt. Kallt på morgonen men sköna dagar och kvällar. Torrt i marken och mycket djur. Dock hade inte migrationen kommit ännu. En stor fördel med att åka på sommaren är att priserna är mer behagliga. Bokar man safari på plats går det att få ned priset rejält. Lycka till!
1 augusti 2012 19:41 - Anmäl
Vänner
Diskussioner