Aktiviteter

Skriv kommentarAlla kommentarer
Lisanilsson
Lisanilsson säger i Liten_smurfs diskussion "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":
Det har blivit något svalare, 27-31 grader och även vattnet är 'kallare' p.g.a. den vind som blåste in i förra veckan. Nätterna är också svalare så luftkonditioneringen behövs inte. Stjärnklara nätter.
15 augusti 2016 22:32 - Anmäl
Brigitta
Brigitta säger i Liten_smurfs diskussion "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":
Beror nog lite på hur vädret är i området. Jag har inte varit där i augusti men både i september och början av oktober. I september hade vi 25 grader 2008, medan det var 33 i början av oktober 2014.
15 augusti 2016 15:54 - Anmäl
Litensmurf84
Litensmurf84 säger i Liten_smurfs diskussion "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":
Citerat från Lisanilsson: Oj vilken tur det inte blev av att vi kom iväg då!! Var av andra skäl tvungen att lägga semestern i juni. Så början-mitten av juni var vi där. ca 23grader vilket var för oss helt perfekt. Kunde dock varit någon grad varmare i havet. Var 23 där med.
4 augusti 2016 19:52 - Anmäl
Lisanilsson
Lisanilsson säger i Liten_smurfs diskussion "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":
Hur blev det med Dina resplaner? Dubrovnik i augusti eller blir det något annat? Den senaste månaden har temperaturen hållit sig mellan 30-35 gr och det verkar inte bli svalare inom de närmaste veckorna. Det regn som fallit ryms i ett snapsglas.
3 augusti 2016 23:27 - Anmäl
Desires
Desires säger i Liten_smurfs diskussion "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":
Har ej varit i just Dubrovnik den tiden, men i andra delar av Kroatien - och har då aldrig haft mer än 26 grader, i början av september (i övärlden utanför Split). Men aldrig varit där just i augusti, men som andra också sagt ska ju augusti normalt vara den allra varmaste månaden. Här är medeltemperaturen för Kroatien Augusti 25°, September 22° enl http://www.hrvatska.se/dubrovnik/vader-och-klimat..
8 april 2016 23:21 - Anmäl
Worldofmarie
Worldofmarie säger i Liten_smurfs diskussion "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":
Medelhavet är ju oftast riktigt varmt i augusti. April-maj och oktober är bättre då.
8 april 2016 20:39 - Anmäl
Liten_smurf
Liten_smurf säger i sin diskussion "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":
Förra året? Hittade i en annan tråd här att aug förra året varit extremt varmt. Och på en kroatisk sida hittade jag statistik hur det varit olika månaderna olika år och förra var väldigt varmt i Dubrovnik enligt den sidan. Min sambo har svårt för hög värme och kommer resa med en 10-mån bebis så vill vara försiktig.
8 april 2016 20:27 - Anmäl
Gunillad
Gunillad säger i Liten_smurfs diskussion "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":
Var där den 6:e september och då var temperaturen perfekt. Men det kan ju förstås variera från år till år. Vår resa hittar du här: http://4000mil.se/index.php/dubrovnik-och-montenegro/
8 april 2016 19:16 - Anmäl
Liten_smurf
Liten_smurf startar diskussionen "Temperatur Dubrovnik slutet av augusti?":8
Vill boka resa till Dubrovnik i slutet av augusti. Men rädd att värmen ska vara för hög då och inte börjat gå ner. Vad har ni för erfarenhet? Ör det över 30 eller mer runt 25? Varit där mitten av september för några år sedan och var något under 25 då.
8 april 2016 18:32 - Anmäl
Liten_smurf
Liten_smurf startar diskussionen "Jättebra länktips!":
Måste bara dela med mig av en kanonsida. Den här sidan är till otroligt mycket hjälp! Helt suverän där man får reda på i princip allt man behöver! Finns kartor, forum och massa info om hur man tar sig dit man behöver och allt annat som rör japan! http://www.japan-guide.com/ Även denna sidan är bra. http://www.gojapango.com
11 mars 2013 21:11 - Anmäl