Julia_anderssson99

Kön / Ålder
Kvinna, 19 år
Bor i
Falkenberg
Restyp
Äventyrare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Singel
Besökta länder
9
Profilsida skapad
2018-09-21
Senast online
3 timmar sedan

Julia_anderssson99s besökta platser
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Emmasveningsson
Emmasveningsson säger i Julia_anderssson99s diskussion "Bali":
Sedan jag såg videos från surcamp La Point vill jag såsåå mycket dit! Har alltid drömt om att lära mig surfa och bestämt att det ska bli av någongång i livet! Tycker Bali verkar så himla fint och något jag bara måste se! Vill verkligen iväg och se mig omkring, leeva life, träffa nya människor och bara leva bästa livet! Så kul att du också var inne på just La Point också för har med tittat på det!
4 december 2018 01:36 - Anmäl
Julia_anderssson99
Julia_anderssson99 startar diskussionen "Bali":1
Hej jag heter Julia och är 19 år och jag har tänkt mig att först åka på ett surfläger med la point nästa år men jag skulle även vilja resa runt i Bali några veckor efter det och då söker jag en resekompis/ resekompisar. Om det är nån/ några som skulle vilja mötas upp eller åka med till la point och sedan upptäcka Bali så finns jag på instagram där vi kan snacka mera! 😃 Jag vill se och uppleva my...
29 november 2018 20:16 - Anmäl
Ebbarichert
Ebbarichert säger i Julia_anderssson99s diskussion "resekompis":
Hej! Jag är också inne på att åka iväg i ungefär tre månader! Jag vill åka nånstans varmt nu under vintern i Sverige, är det nåt du skulle vara intresserad av?
27 november 2018 17:00 - Anmäl
Julia_anderssson99
Julia_anderssson99 säger i Ebbagudms diskussion "Resekompis i februari":
hej! jag heter julia.Andersson och är inne på att göra samma sak jag älskar äventyr och vill se något nytt och jag är väldigt äventyrlig av mig med och jag vill se och göra så mycket som möjligt under tiden! :)
21 november 2018 21:55 - Anmäl
Julia_anderssson99
Julia_anderssson99 säger i Idalonns diskussion "Söker reskompis att upptäcka Australien, Nya Zeeland och Asien med! ":
Hej Ida! Jag heter Julia och är 19 år och jag har liknande planer som dig.Då jag vill ut en lite längre tid och se och upptäcka så mycket som möjligt och jag är öppen för att testa nya saker och jag är spontan och surfa är nått jag verkligen vill göra och mina kompisar har andra planer och jag vill se mer av världen. 😊
21 september 2018 23:21 - Anmäl