Josefinm

Kön / Ålder
Kvinna, 39 år
Bor i
Finland
Restyp
Backpacker slacker
Sysselsättning
Ledig
Besökta länder
68
Profilsida skapad
2008-03-10
Senast online
6 veckor sedan

Hej alla resglada! Jag är en, som så många andra, gillar att vara på resande fot. Jag vill resa m y c k e t mer än jag kommer iväg -och det lär många känna igen sig i!?

På senare år har större fokus hamnat på djur och natur, när jag inte åkt för att kitesurfa! Några av mina senaste resor har varit till Madagaskar, Nya Zeeland, Färöarna och Svalbard. Den sistnämnda för första gången i ett par snöskor! Jag har också fått till två kitesurfresor, en till rhodos och en till teneriffa. Jag tar då och då (läs när jag kan) också förlängda weekends till Europa.

Förra året kom jag hem efter 8 månader i Centralamerika. Jag åkte på enkel biljett till Mexiko och tog mig sedan sakteliga ner till Panama.

Tanken var att jag ville vidare till Colombia och kanske även Venezuela. Jag hade en lös tråd om att kanske ha tagit mig tilbaka till Peru för att ha mött upp en peruansk kompis, eller träffat en annan kompis som var på väg till Aruba.. Men inget av dessa ville sig denna gång.

Istället är jag tillbaka i norden och jobbar.

I framtiden asien? Kanske börja med Laos, Kambodja & Vietnam vidare till stora öar som Filippinerna och Borneo. Transsibiriska järnvägen tillbaka till Istanbul?

Jag kan inte heller släppa tanken på att bestiga Kilimanjaro, vilket länge varit en dröm 🗻. Om där, varför inte söderut mot Mozambique vidare till Sydafrika med start i Krüger parken. Lesotho? Swaziland? I så fall Durban och Sydafrikas södra kust med garden route till Cape Town. Ända sedan jag körde den första gången 2010 har jag velat tillbaka! Då började jag i Cape Town. Vilka vyer det var!!

Jag har också tänkt tanken på Grönland i tält och äventyra vidare mot Canada. Only time will tell vart jag hamnar i framtiden. För varje resa känns bara världen större och större 😃

Josefinms besökta platser
Resealbum  (Visa alla 14 album)
En vecka spenderad på island :)
15 apr 2012|Äventyr
Bilder  (Se alla 1209 bilder)
Josefinm
Josefinm skapar albumet "Island":
En vecka spenderad på island :)
15 april 2012 10:51 - Anmäl
Josefinm
Josefinm laddar upp bilder:
44 nya bilder från Island
15 april 2012 10:31 - Anmäl
Travelfun
Travelfun säger till Josefinm:
Eller hur :-)
8 mars 2012 16:26 - Anmäl
Josefinm
Josefinm säger om Travelfuns blogginlägg "Världens bästa skybarer":
Nu har du att göra, härligt :)
8 mars 2012 16:04 - Anmäl
Josefinm
Josefinm säger till Pichte:
Du kommer inte bli besviken :)
14 augusti 2011 11:20 - Anmäl
Vänner