Joohanna

Kön / Ålder
Kvinna, 36 år
Bor i
Sverige
Restyp
City slicker
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
28
Profilsida skapad
2006-07-13
Senast online
7 år sedan

...en konstant ressugen varelse som lever med mottot "pengar är till för att resas upp". Bangar aldrig "billiga" weekendresor i hopp om att den blodade restanden ska bli en uns tillfredsställd, men eftersom den aldrig får nog bangar jag inte längre turer heller.

Har utöver mina levnadsår i Sverige även varit bosatt i Bangkok och Brighton. Har inte tröttnat på Grekland, bussat runt i östeuropa, gjort en drömsemester till Tanzania och hunnit med en hel del kortare storstadsvistelser i Europa. London är en ständig favorit som jag besöker minst en gång per år... Min man tjatar om att bila till Ryssland för att köpa pälsmössa, men jag har ännu inte lyckats bli övertalad.

Har dessutom blivit eländigt galen i USA efter min första tripp till NYC sommaren 2007. Sommaren 2008 kunde vi inte hålla oss ifrån den då mycket låga dollarn och hann med att bila på både väst- och östkust. I sommar är det dags igen! Då är det Florida som jag ska bekanta mig med. Längtar!

Joohannas besökta platser
Bilder  (Se alla 21 bilder)
Joohanna
Joohanna säger i Cissiburgs diskussion "Washington med barn":
Jag har bara varit där på en kortare visit, så jag är inte så erfaren på Washington egentligen - men vi hann med ett par museer och flera är passande för barn. Så mitt tips är att kolla in några roliga museer!
8 mars 2010 20:56 - Anmäl
Malla_
Malla_ säger om Joohannas bild "Elefant vid vårt tält!":
Läckert.
13 februari 2009 09:12 - Anmäl
Joohanna
Joohanna säger i Pernilla74s diskussion "New York":
Det går en buss från Port Authority till "Jersey Gardens" som ligger i New Jersey. Det är en stor outlet-mall om du av nån anledning inte skulle få nog av shoppingen som finns på Manhattan...! Se http://www.jerseygardens.com Jag har hört från min svägerska att Elephant & Castle ska va ett bra matställe. 68 West Greenwich Ave. Prisvärt, trevligt, amerikanskt. Hamburgarna med getost och guacamole ska va...
10 februari 2009 14:36 - Anmäl
Mjorumm
Mjorumm säger om Joohannas bild "Barn på strand":
Tycker med att det ser ut som att dom delar någon hemlighet
9 februari 2009 23:55 - Anmäl
Gullsing
Gullsing säger om Joohannas bild "Apunge":
Suger den på tummen? Eller är det en kvist? Gilla
9 februari 2009 22:32 - Anmäl