Javier8989s blogg

Lördag 30 September 2017 - Singapore

Singapore

Äntligen är vi framme, resan gick super bra! Vilken känsla det var att flyga i en A380, det kändes att man knappt lyfte eller landade, va inte ens nervös när vi landade så det kändes super.Vi kan börja med att säga att Singapores flygplats är riktigt stor men otroligt lätt att hitta och väldigt rent. Det var inga som helst problem att komma in i landet och nu har man fått Singapore stämpeln i passet
Vi bestämde oss att ta tåget in till stan som endast kostade 17 kr, så lätt värt det.Tåg resan in till stan tog ca 25 minuter men vi gjorde ett misstag. Vi hoppas av två stationer för sent för tydligen fanns det två ställen med samma namn. Men vi orkade inte gå ner till tåget igen så vi beslut oss för att gå. Vi fick se väldigt mycket på dom 45 minuterna vi gick igenom stan. Vi får dock skylla oss själva att vi inte tog reda på vart det exakt låg.

Det var verkligen en Wooaho upplevelse när vi kom till hotellet. Vi bor på Pan Pacific som är ett fem stjärningt hotell. Och ja när vi är ute och reser då föredrar vi att bo lite mer lyxigare, sen får alla andra tycka vad som helst om det, men vi gillar det. Vi bor på 21:a våning av 54 våningar. Rummet får absolut en 10:à, stort och bra sängar och badrummet är enormt så vi är mer än nöjda.Vi slängde av oss sakerna i rummet gick ut från hotellet och där kommer man ut direkt med en utsikt över hela staden och Marina Bay helt fantastiskt.

Följ bloggen cjvalencia.blogg.se för bilder och händelser under resansgång
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet