Stöd Ukraina

Janewa

Kön / Ålder
Kvinna, 9 år
Bor i
Falun
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
31
Profilsida skapad
2007-11-24
Senast online
1 år sedan

Hej alla reslystna! Kul sait som jag just fått nys om av min granne (Faluns) Tänk så många härliga platser det finns att besöka på vår jord.
Har rest en del genom åren och alltid försökt att göra varje resa unik, ibland charter, ibland egenkomponerad resa, ibland flyg, ibland bil osv Jag tycker alla resformer har sin charm, dagsformen får avgöra vad som händer härnäst. När man sen summerar har det ofta hänt något som man inte haft en aning om i förväg (tex fått motorhaveri i Frankrike, utan kort och kontanter i Tyskland, hamnat i Tsunamivåg på Sri Lanka, fått campylobacter i Spanien osv) men efteråt ger det ett extra minne och erfarenhet.
Digitalkamera är ju en riktig höjdare som man inte kunnat drömma om tidigare, tänk att kunna bara knäppa om och om igen.

Janewas besökta platser
Resealbum
Är på väg till Venezuela över jul-nyår, vi brukar passa på att åka var annnat år runt jul. Ser verkligen fram mot det. Vi tillbringar julafton på Arlanda Sky ...
3 dec 2008
Bilder  (Se alla 63 bilder)
Janewa
Janewa säger om Faluns bild "Strandfiket":
Usch..va varmt det ser ut.
8 februari 2010 19:05 - Anmäl
Janewa
Janewa säger om Faluns blogginlägg "Regn":
Nä.. skotta får andra göra;-(.(fast det är er väl unnt, ta en öl för oss också) Ewa/Janne
4 februari 2010 21:33 - Anmäl
Janewa
Janewa säger till Yukon:
Tack, ja du har rätt, man blir glad av att se honom. Minns man sen också hur härligt skönt det var att ligga där i gräset efter en golfrunda, med en välförtjänt öl i handen blir det ett extra smil. Ewa
11 februari 2009 21:25 - Anmäl
Yukon
Yukon säger om Janewas bild "Kompis i gräset":
En blir bare i godt humør av denne krabaten :-)) Topp blinkskudd!!!
15 januari 2009 14:34 - Anmäl
Janewa
Janewa skapar albumet " Venezuela över jul-nyår.":
Är på väg till Venezuela över jul-nyår, vi brukar passa på att åka var annnat år runt jul. Ser verkligen fram mot det. Vi tillbringar julafton på Arlanda Sky City och checkar in på juldagsmorgon kl-04.00 Tips mottages tacksami.
3 december 2008 22:35 - Anmäl
Vänner