Freddem

Kön / Ålder
Man, 47 år
Bor i
Karlstad
Besökta länder
17
Profilsida skapad
2012-09-29
Senast online
2 dagar sedan

Fredde från solstan Karlstad =)

Älskar att resa, tyvärr lite för sällan till solen, men det har dock blivit en del resor... Med eller utan barn.

Partyresor är lite passé men vill ha sol o stränder varvat med utflykter och äventyr. Ser gärna nåt mer än bazarer och stränder =)

Har några ställen jag vill uppleva i framtiden... Australien, Syd amerika, safari i Kenya med avslutande badsemester i Mombasa...Ulan Bator i Mongoliet och fortsätta utforska och uppleva USA... Florida med alla upplevelser var underbart men lilla landet där borta har ju några fler stater att utforska =)

Hemma i norra europa åker jag gärna på weekendresor i nån schysst stad oxå...lägger gärna mina pengar på upplevelser istället för massa prylar =)

Freddems besökta platser
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Freddem
Freddem startar diskussionen "Alanya 16-23 maj :) ":
Nu är det dags igen att åka till Alanya. Denna gången på egen hand igen, senast var för ett år sen med två vänner men i år blir det själv...skönt :) Har nog sett de mest populära sakerna man måste uppleva men kom gärna med nåt schysst tips! Har du själv vägarna förbi Alanya den veckan så hojta till så kanske man kan ses o käka eller ta en drink :)
15 maj 2016 12:01 - Anmäl
Freddem
Freddem säger i sin diskussion "Alanya 17-24/10":
Hej Tindra! Jag kommer bo på Sunflower 1, en liten bit från Kleopatra men inte långt ifrån. Jag är heller inte ute efter nån semesterflört, absolut inte. Jag behöver komma söderut och få sol o värme helt enkelt. Ska bli såå skönt! =) Självklart om tillfälle ges så kanske vi springer på varann nånstans =)
13 oktober 2012 20:12 - Anmäl
Freddem
Freddem säger om Lensais bild "Nice":
E.T phone home =)
29 september 2012 11:43 - Anmäl