Fallan

Ålder
37 år
Profilsida skapad
2019-01-13
Senast online
1 vecka sedan

Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Fallan
Fallan säger i Arwendogs diskussion "Förtur i passkontroll vid NPF?":
Var i NYC senast för en månad sedan. Tänkte på just detta då när jag stod i kö till immigration. Det var flera familjer som fick gå före kön. Nu vet jag inte varför dessa fick det. Många hade mindre barn. Kanske var det pga detta. Men det känns som att det inte vore helt omöjligt om du gräver lite i det.
16 maj 2019 09:20 - Anmäl
Fallan
Fallan säger i Frunybergs diskussion "Hinner vi LA, SF, LV, Grand Canyon och SD?":
Har åkt LA-SF-LV-GC-LA två gånger. 20 nätter ena gången, 19(tror jag, längesedan) andra gången. Hade inte velat klämma in SD också. Det går säkert. Antagligen massvis här inne som gjort det.
8 maj 2019 07:24 - Anmäl
Fallan
Fallan säger i Fred1s diskussion "O eller oe på biljett":
Du ska skriva det som står på de två raderna längst ned på passet, den maskinläsbara delen. Antagligen går det ändå. Men man kan aldrig va säker.
7 maj 2019 07:19 - Anmäl
Fallan
Fallan säger i Kiffen1s diskussion "Frankfurt som transfer":
Har flugit till USA via Frankfurt flera gånger. Passkontrollerna kan vara flaskhalsar. Men 5,5h är hur lungt som helat. Har haft 2h mellanlandning. Inga problem då heller. Men man ska inte söla och tänka att man ska vänta med att gå igenom kontrollerna.
1 april 2019 13:29 - Anmäl
Fallan
Fallan säger i Jenands diskussion "Universal studios karuseller los Angeles ":
Har åkt Transformers-grejen både i LA och i Orlando. Det är en av de coolaste grejer jag åkt. Första gången var jag helt golvad. Gick direkt och ställde mig i kö en timme till. Så bra va den.
27 mars 2019 09:26 - Anmäl