Burton

Kön / Ålder
Kvinna, 35 år
Bor i
Ljungskile
Besökta länder
15
Profilsida skapad
2011-10-26
Senast online
3 år sedan

Resglada tjej med man och två mindre barn som glatt hänger med på alla äventyr.

Burtons besökta platser
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Burton
Burton säger i Bodlevs diskussion "Resa runt i Kuba":
Menar du mat och boende priser? Ca30-40 Cuc /natt frukost ca 3-5 per pers. Sök på casa particulares så hittar du ställen. Det är så man bor på cuba. I rum eller lägenheter hemma hos folk. Mat ute är billigt men ibland står inga priser. Ta reda på dom innan, var inte blåögd, annars tar dom precis vad dom vill. Många vill ta med en nånstans och visa något och sedan ha betalt. Ett trevligt nejtack fu...
27 november 2014 21:26 - Anmäl
Burton
Burton säger i Irma20s diskussion "Boende i Tulum":
Hej Tulum är inte stort. Alls. De boenden som finns är svindyra. Och ärligt räcker det att åka dit över dagen. Det finns inte mkt mer än att bada och kolla mayaruinerna. Ta en collectivo från pdc och besök över dagen :)
21 oktober 2014 12:42 - Anmäl
Burton
Burton säger i sin diskussion "Flyg från Jamaica vidare östra karibien":
Tack, hittade till sist att det är billigast till Trinidad så får vi se hur vi tar oss vidare. Att det går färja till Tobago har jag koll på men någon som vet hur ytterligare förbindelser ser ut? Flyga med liat blir med hela familjen tyvärr superdyrt.
21 oktober 2014 12:38 - Anmäl
Burton
Burton startar diskussionen "Flyg från Jamaica vidare östra karibien":2
Hej, tänkte om någon vet billigaste staden att ta sej till från jamaica. har suttit och sökt massa olika destinationer. vi vill alltså från jamaica och vidare utan att helst behöva mellanlanda i typ miami. Öar av extra intresse är st lucia, dominica mm. Någon som vet hur färjeförbindelser mellan alla dessa småöar är?
16 oktober 2014 18:53 - Anmäl
Burton
Burton säger i Stephcs diskussion "Ön Phu Quoc":
Hej, vi va på phu quoc för nästan två år sedan och tycker inte att det stämmer. Vi åkte moppe i inlandet och ut mot öns nordvästra strand. Inte en turist eller skräp så långt ögat kunde nå. Kanske är det hotell där nu, det är det säkert för där var det fantastiskt vackert med helt klart vatten.
9 oktober 2014 08:32 - Anmäl