Andrew

Kön / Ålder
Kvinna, 27 år
Bor i
Sverige
Restyp
Familjen framför allt
Sysselsättning
Pluggar
Civilstatus
Nunna
Besökta länder
8
Profilsida skapad
2006-03-30
Senast online
4 år sedan

Älskar sport o resas

Andrews besökta platser
Bilder  (Se alla 19 bilder)
Andrew
Andrew säger i Zarasthlms diskussion "2v m barnen i Florida julen 2015 - tacksam för hjälp":
Vi var på liknande resa i vintras men anlände dagen innan nyårsafton. Började i ft. lauderdale, åkte sedan genom everglades till naples i typ 3 dagar. Sedan till fort myers i 3 dagar, gjorde dagsutflykt till Sanibel island och var på stranden där och åkte sedan runt lite med bilen till något museum typ om djur i en park där, och över till captiva island. Superfint! Resten av dagarna låg vi vid po...
1 augusti 2015 22:04 - Anmäl
Kajsaedman
Kajsaedman säger i Andrews diskussion "Tips, Åksjuka? ":
För mig funkar det väldigt bra att sätta i ett par hörlurar med HÖG musik. Man blir åksjuk av att hjärnan blir i "obalans". Ögonen ser (i ett tåg tex) väggar som är stilla men öronen hör att man åker. Lyssnar man på musik lägger inte hjärnan märke till det så mycket. Eller sätt ett finger i magen om det blir "akut", funkar väldigt bra!!
12 juli 2015 17:54 - Anmäl
Andrew
Andrew startar diskussionen "Uppdatera ESTA efter ombokad resa ? ":3
Hej! Jag har ansökt om esta för några månader sedan inför resan som skulle burit av imorgon. Nu har vi ombokat resa´n och ska flyga ett senare datum i december. behöver jag uppdatera min ESTA på något sätt, har för mig man skrev in flight nummer, adress i USA osv? Hittar inte på hemsidan var man gör det isåfall? Någon som har erfarenehter? ???
21 december 2014 23:30 - Anmäl
Marcus_p
Marcus_p säger i Andrews diskussion "Julfirande florida, vilken stad? ":
Ja, Naples är lika dött på julafton som alltid annars :) Mysig stadskärna, fin strand och utflykter till Marco Island, Sanibel/captiva. Hälsa Santa!
28 september 2014 20:37 - Anmäl
Diskussioner
Andrew har svarat i 20 diskussioner om USA.