Agios blogg

Tisdag 20 Mars 2007
Brynäs utslaget och solen skiner..Jag ska aldrig mer skriva om vädret för det skiftar snabbare än..ja, massa annat :P

Nu vill jag resa iväg nånstans och känna saltvatten mot kroppen, skön strand och underbar natur..
Men när det blir av det vet man inte. Kanske ner och fira den grekiska påsken hos släkten? Kanske...vi får se helt enkelt..

Jaja...ciao!
Söndag 18 Mars 2007
Nu är jag bara tvungen att skriva en till känner jag. Bakslaget kom tidigare än väntat, när jag vaknade i morse så var backen täckt av snö. Då är vi tillbaks på ruta ett igen då, men jag tackar solen för ett trevligt gästspel i alla fall. ;P

Nu ska jag invänta mitt favoritlag Aston Villa, se när dom förhoppningsvis krossar Liverpool hemma på Villa Park.
Men jag är skeptisk till det. Canal+ är bra att ha dagar som denna må jag säga. Men jag sticker ut min orakade haka och säger 2-1 till Villa. Carew och Barry som målskyttar, hehe.

Har två resor jag måste göra, en är att hälsa på min käre vän Magnus i New York och den andra är en kärleksfull tripp till Birmingham för att besöka Villa Park.

Nu ska jag vila vidare. Ha det bra.

/ A
Fredag 16 Mars 2007
Åter en dag i vårens tecken med strålande sol och ingen snö på backen. Men jag misstänker att det kommer ett bakslag när som helst eftersom vi ändå är i mitten av mars ännu. Känns otroligt bra med sol efter månader av mörker.
Började jobba imorse kl 08 på Läkerol Arena, Brynäs skulle ju spela den 6:e matchen i kvartsfinalserien mot HV 71 denna dag. Dom vann med 3-2 och liket lever ännu ett tag till.
Jag har precis kommit hem nu, slutade kl 20 men var kvar och såg matchen till sitt slut. Otroligt bra match som innehöll mycket och en skön stämning där inne. Det var lite drygt 8100 på arenan.

Nu skall jag se filmen "Pirates of Caribbean", förmodligen så är jag den sista i västvärlden att se den.
Men bättre sent än aldrig ;)

Må väl och ha en bra tillvaro!

/ A