Resa till Kina eller Florida

11 nov. 2008 11:04
Visningar: 162
Tänkte ev. åka iväg på en resa till våren med min man. Har funderingar på Kina eller Florida - båda lockar mycket. Vi firar 20 år. Tips mottages tacksamt. Någon som har erfarenhet av Kinaresor resp. Amerikaspecialisten?
Av Trea
11 nov. 2008 15:38
Grattis till 20-årsjubiléet! Vad roligt att fira med en stor resa!

Kina och Florida är ju två rätt olika resmål... gissar jag. Jag har varit i Kina, men inte i Florida. Själv tycker jag mycket om Kina, men jag kan absolut inte jämföra med Florida.

Vad vill ni göra på er resa? Vad är ni ute efter?
11 nov. 2008 19:08
Jag har varit både i Kina och Florida många gånger. Jag skulle nog säga att dessa resmål är extremt olika. Jag skulle alltid välja Florida över Kina om det inte är så att ni är speciellt intresserade av Kinesisk kultur.
Florida är :
' Vackrare
' Finare och jämnare väder
' Renare
' Bättre shopping
*Bättre utbud av restauranger
*Massor av olika spännade attraktioner

Andy Cruiser
11 nov. 2008 20:44
Hei

Dette er litt morsomt for noen år siden planla min kone og jeg å dra til Kina og vi endte opp i Florida :-) Men etter det har vi også fått besøkt Kina. Jeg har lagt ut reisebrev fra begge plassen på min hjemmeside http://gardkarlsen.com . Kanskje du kan finne noe nyttig info der :-)

Mvh
Gard
11 nov. 2008 21:32
Hej och tack för era svar. Både Kina och Florida är två platser som vi gärna vill uppleva. Kanske också för att dom är så olika.Jag har aldrig varit i amerika (däremot min man) Sol och bad är aldrig fel, men inte heller historia då jag är intresserad av österländsk kultur. Ja vi får läsa vidare om resmålen så får vi vad det blir.