Hotel i Busan?

Av Jessib
11 mars 2009 17:29
Visningar: 552
Hej hej! Är det någon som har något förslag på ett hyggligt hotell i Busan? Vi vill helst bo i stan och inte på Hyundai. Jag verkar inte hitta något här på nätet som fått goda recensioner.
11 mars 2009 22:14
Vi var till Busan hösten 2006 och bodde då på Park hotel som ligger vid Suyeong-gu. Det är en strand som ligger lite närmare stadskärnan i Busan än vad Haeundae gör. Den är också lite mindre och inte fullt så exploaterad. Det var mycket enklet att ta tunnelbanan in till centrum.

Jag har letat runt på nätet men kan inte hitta Park hotel så jag vet inte om det är nedlagt eller har bytt namn. Jag hittade ett annat hotell som också ligger i Suyeong-gu som verkar trevligt det är Homers Hotel.
http://www.asiarooms.com/south_korea/busan_(pusan)/homers_hotel-hotel-room.html

Annars är det lätt att boka hotell på plats, lite beroende på vilken tid ni ska dit förstås. Är det mitt i säsongen så kanske det är bäst att boka i förväg. Det är lite svårt att hitta hotell i Korea på nätet. Förutom de stora drakarna så är det inte så många som har egna hemsidor, i alla fall inte på engelska. Ska ni ha riktigt billiga rum måste ni nog boka på plats.

Titta gärna i mitt album från Korea
http://www.reseguiden.se/forum/resor/korea-kontrasternas-land-1579
Där finns bilder från Busan, även från vårt hotell där.