Stöd Ukraina

Varelses blogg

Söndag 19 Februari 2012 - Sverige

[T minus 5 days and counting]

T som i Take Off, eller T som i Thailand. Båda fungerar. Nu är det bara 5 dagar kvar! Alla hotell är bokade, betalda och klara. Flygbiljetter är också klara. Därmed borde vi ha alla större avgifter avklarade. Bara mat och shopping som inte är förbetalt, samt bussresor och Skytrainresor, vilket inte är några större avgifter.

Resplan:

Avgång från Arlanda ca kl20 den 24e februari.

Ankomst Bangkok ca kl14 den 25e februari. Lite områdespejling och därefter avfärd till en natt på hotell i Kananchaburi, ca 500m från bron vid floden Kwai. Natten därefter bor vi PÅ floden.

26e februari tar vi bussen tillbaka till Bangkok och hoppar på flyget 18.10 från Bangkok till Koh Lanta där vi ska spendera 11 dagar på ett hotell precis intill stranden. Avkoppling ftw.

9e mars tar vi flyget tillbaka till Bangkok och spenderar våra sista tre nätter på "lyxhotell" (dyrt hotell i alla fall) Siam @ Siam Design Hotel. Planer på att besöka tempel samt utöva shopping på såväl shoppingcenter som på marknad Chatuchak.

12e mars masar vi oss ur sängarna i ottan och beger oss till flygplatsen där Finnair väntar på att klockan ska slå 09.10 så att de får flyga oss tillbaka till Sverige igen. Men dit är det långt och något hemresedatum vill jag inte tänka på nu!!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet