Stöd Ukraina

Soldyrkarnas blogg

Safari krugerparken

Hej äntligen ett internet som fungerar☺. Efter det långa flygandet så var vi äntligen framme i Johannesburg. Väl där så väntade en 4 timmars mini buss resa till pestana kruger lodge.
Det var ett kanon fint boende med en bedårande utsikt över krokodil river med massor av djur och på andra sidan floden såg vi rakt in i krugerparken.
DAG 1 rivstartade med en busch Walk där vi fick en buffel hjord mot oss. Vi stod nämligen framför deras vattenhål, våran guide sa åt oss att back off vilket vi gjorde. Vi sprang i panik och nerverna var på hel spänn. Igentligen ville han att vi skulle stå stilla ha ha det började bra vi skrattade sedan åt oss själva. Vi letade spår och gissade bajset.
E.m åkte vi till ett game resort rakt ut i no were där klättrade vi med en land cruiser över sten och berg himmel vilken skakig färd. Vi drack Amarula och tittade när solen gick ner. Tände sedan spotlights och lyste på djuren som var ute och jagade på natten.
Dag 2 Uppe med tuppen idag igen nu väntade äventyret i krugerparken vi sov som om ett barn innan julafton med förväntningar att se The big five😀.
Vi körde 37 mil den dagen på små grusvägar i en öppen jeep. Vi fick se väldigt många djur i deras rätta element . Även djur som svälter pga att det är vinter i sydafrika och det inte har regnat ordentligt på 3 år.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Dag 6
7 år sedan
Dag 5 panoramaturen
7 år sedan
Dag 3
7 år sedan
Safari krugerparken
7 år sedan
Dag 1 .Äntligen på väg reser till Stockholm
7 år sedan