Stöd Ukraina

Flisans blogg

Onsdag 19 April 2006 - Sverige

New member...

Yes. Så var man med i ännu ett forum då! Det bara kryllar av dom på nätet! De är kul, men många timmar som skulle gå till plugg går till surfande istället... men det gör nog något nyttigt det med :)

Känns som om det var en evighet sedan jag var utomlands. Det är det inte. Kom hem från Thailand i december. Det är fyra månader sedan. Men det är som en drog. Ju mer man reser desto mer sugen blir man. Man bara vill vill vill ivääääg. Ibland känns det som om det är strunt samma vart. Bara få komma iväg, insupa den där utlands-atmosfären, lyssna på allt tjatter, höra gatuförsäljarna ropa i örat och bara få flyta med... Tänk vad härligt det är.

Imorse kom jag och sambon på att vi kanske skulle ta och åka till USA i sommar. Vi hade tänkt och hyrt en stuga i Danmark, ta med vovven och bara ta det lugnt. Men nja... kanske USA, New York, vore härligt. Titta på det där som man "ska" se.
Samtidigt kliar det i mina afrika-fingrar. Allt oftare tänker jag på de där veckorna i Etiopien - wow... Jag vill tillbaka. Till lugnet där, jag vill dit, vandra i bergen, träffa folket (otroligt vänliga) äta den goda maten och bara vara. Vill vill vill...

Kram på er.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet