Stöd Ukraina

Demmereserjordenrunts blogg

Onsdag 22 Maj 2019 - Las Vegas

Las Vegas och Grand Canyon

Jag har nu besökt Las Vegas 4 gånger. Jag gilla den intensiva, pulserande staden som är vaken 24 timmar per dygn. Det är häftigt att besöka temahotelen längs "The Strip" och uppleva en "Jordenruntresa" på några timmar, börja vi Luxor Hotel (Egypten), passera Excalibur (Sagovärld) fortsätta mot hotel NewYork/New York med frihetsgudinnan, sedan ParisParis med Eiffeltornet. Stanna till vid Bellagio och uppleva ljus och musikshowen vid fontänerna, sedan dags för "romartiden" vid Caesar Palace och vidare mot Venedig - The Venatian Hotel. Promenaden tar några timmar och ger många upplevelser och några stopp för lite att äta oh dricka. Lite spel på casinon blir det vi besöken, men med beskedliga belopp. Shopping vid något av 2 Premium Outlets blir det också. Showutbudet är gigantiskt stort, jag brukar köpa biljetter till samma dags föreställning till rabatterat pris.

Men det finns så mycket mer att göra när man är i VEGAS, på nära håll ligger det stora naturupplevelser i t ex Grand Canyon, Joshua Tree Forrest och Red Rock Canyon med flera.

Här finns det mycket att läsa om Las Vegas, Grand Canyon mm från mina 4 besök. Massor med bilder och information om boende, sevärdheter, nöjen, restauranger, utflykter, shopping mm mm
http://demmereserjordenrunt.blogg.se/2019/may/las-vegas.html
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet