Stöd Ukraina

Resegldjes blogg

Måndag 20 Februari 2012 - Koh Lanta

koh Lanta dec 2012

Jag, min man och våran 8 åriga son reser till koh Lanta i dec.
Jag skulle vilja höra med er som varit där hur det är,vad man kan göra och bör göra (vill inte missa något)om det finns något tiger tempel i närheten,shopping,fiske mm.
Vi har hört att det ska finnas mycket maneter i sjön och är lite orolig för att vi ska få spendera våra 2 veckor i poolen!
Dela med andra:    

Kommentarer
Zappho säger:
Hej, vi fundera på att fira jul och nyår på Koh Lanta. I vårt sällskap har vi en dam som har lite problem med att ta sig fram så jag undrar hur framkomligheten är, finns det solstolar på stranden och är det då sådana som det är lätt att ta sig upp ur eller är det bara sådana som jag sett på bilder med tyg. Finns det många tuck tuck som inte är av mopedtypen? Det blev en hel del frågor men det är ju inte lätt om man har problem med "knyckarna".
Postat 2012-03-04 22:20  Anmäl
Resegldje säger:
Andaman Lanta Resort + Favoritlista
Bra, 7.4 baserat på 49 recensioner
Andaman Lanta Resort
Koh Lanta • Visa karta

Andaman Lanta Resort ligger på stranden Klong Dao. Det har kostnadsfri parkering, rymliga rum med utsikt över antingen havet eller skogen, en utomhuspool och en restaurang. Rummen har balkong. 1 person tittar på detta hotell just nu. Mer
Postat 2012-02-29 21:04  Anmäl
Aniika säger:
Hej! Jag och min familj bor på Koh Lanta i ett halvår. Barnen är 3 och 1.5 år. Det finns massor av kul saker här. Du behöver inte vara orolig för maneter, vi har varit här i 5 månader nu och det enda som märks är de små, små (som inte ens syns), de bara sticker till lite.

Vi har en kompis som jobbar på en dykfirma här, han har bott här i över 10 år. Varken han eller hans kollegor, har sett någon giftig "Kubmaneter". Tjejen som dog här i thailand för några år sedan, hoppade ner från en båt, rätt ner på en "vanlig" stor manet, och dog av en allergisk reaktion. Så, ni behöver inte vara orolig för just maneter.

Koh Lanta är full av mysiga ställen, på varje strand finns nya smultronställen. Vi gillar att hänga på resorten "Sri lanta". Er son uppskattar nog aporna på "Monkey School". Ta en "4 island tour" där ni åker ut på närliggande öar.
Jag bloggar härifrån, kanske hittar du fler tips på saker ni kan göra på min blogg: http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/ Hoppas ni får en härlig semester. Jag är kär i Koh Lanta, så ni har definitivt gjort rätt val! :) Mvh Annika
Postat 2012-02-22 06:25  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet