Stöd Ukraina

Youcans blogg

Måndag 11 Februari 2008 - Tasman

Kajakturen

Denna morgon strplade verkligen solen mot oss. Underbart att gå upp och laga frukost. Vi kom iväg på vår kajaktur och det var härligt. Vattnet var alldeles kristallklart och nationalparken var verkligen vacker från havssidan. Vi paddlade i stort sett hela dagen med undantag för lunch. Vår guid hette "Alister" och vi hade även sällskap med en dansk familj. Det var mor och dotter i en kajak och pappa med son i den andra. De var inte riktigt beredda på att turen krävde en del.

Vi hade en fika paus på Sandfly Bay, vilket låter hemskt men det är en jättetrevlig strand. Vi passade på att bada lite och njöt av den härliga dagen. Sedan paddlade vi vidare och åt lunch uppe i naturreservatet. Efter lunchen tog vi en promenad.Utsikten var het otrolig och dagen gick väldigt fort.

När vi skulle bege oss vidare hade det örjat blåsa. Tjejerna kantrade när vi kom till en udde så de gav upp och tog sig tillbaka. Jag och Johan slöt upp med en annan grupp som till vår glädje var mer avancerad än vår. Nu gick det verkligen undan. Vi hade jättekul.

Vi sov denna natt på ett hostell som bestod av två båtar som man gjort om. Det var mysigt. Vi hade barbecue på kvällen och drack lite vin. Det var fullt med trevliga människor och jag passade på att vara lite social medan Johan latade sig på däck. Kvällen gick också den väldigt fort.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet