Stöd Ukraina

Makes blogg

Måndag 4 Januari 2010 - Thailand

Fryser efter en månad på Kata beach i Phuket

Hej

Det var en rejäl omställning att komma hem från +33 graders värme och möta Stockholm snöklädd och
-11 grader kallt. Vi hade 4 härliga veckor på Kata Sea Breeze hotell i Phuket och längtar redan tillbaka. Aldrig har vi bott på ett hotell med bara finnar och svenskar. Härligt att få prata så mycket finska, ordförrådet ökade rejält.
Personalen på hoteller var mycket trevliga och ville gärna skoja med oss som stannade lite längre. Från första dagen började vi sköta om kroppen och hittade ett bra ställe för alla behandlingar på första tvärgatan till vänster från Sea Breeze.
Priserna var lika på nästan alla ställen, men hotellets var något dyrare. Manikyr och pedikyr 100 Bath eller lite drygt 20 kr. Helkroppsmassage med olja 55 kr och thaimassage 50 kr för en timme.
Vi åkte oftast till Kata Noi stranden med Tuk tuk för 150-200 Bath. Där var det lugnare och där fanns även snorkelvatten i närheten av stranden på höger sida. dessutom kunde man äta en superb lunchbuffe på strandhotellet för 199 Bath, inslkusive allt utom måltidsdryck. Utsökt mat.
Även den här gången pröade vi fiskelyckan men det blev bara två tonfiskar som allt i allo pojken lagade till lunch. Bättre än inget och fisken var väldigt god.
Vädret var soligt och fint, det regnade och åskade första veckan men bara på nätterna. Kroppen är härlig brun, men vem ser den nu när man ska pälsa på sig rejält när man går ut.
Mer tips och funderingar kommer sedan jag laddat ner lite bilder. Ha det så bra i vinterkylan eller i värmen om ni är så lyckligt lottade att ni kan stanna där längre.
Dela med andra:    

Kommentarer
Sofieja säger:
Besök til Kata Noi stranden får det bli när vi kommer till Karon i februari. Tack för tipset!
Postat 2010-01-04 08:13  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet