Stöd Ukraina

Lizaborgos blogg

Onsdag 19 April 2006 - Sverige

Första inlägget.

Första inlägget. Jag är en riktig färsking här nu. Håller på och kollar runt lite, verkar alla tiders det här.
Här ska jag minsann skriva om min och Malins resa i höst! Vi ska ut någonstans i världen och få jobba med hästar! Faktiskt Så Ska Vi Göra Det. På riktigt. Så många gånger som vi har pratat om det, men nu är det inte längre " tänk vad kul det vore att..." nänänä, för nu SKA det bli av! Wihey!

Verkar som om det blir Rumänien nu i alla fall. Det verkar så bra, och så mysigt. Men det har inte varit lätt att bestämma oss. Inte alls.Trodde aldrig att vi skulle få så många svar från alla de vi har mailat till, men folk har varit så vänliga och hjälpsamma, så ett tag ville vi till alla ställen samtidigt! Australien, Spanien, Island, USA, Nya Zeeland, Irland, England, Italien, Canada, Frankrike, Portugal, Österrike, Turkiet, Costa Rica mfl, mfl.... så många som hamnade på topplistan! Men så tänkte vi att, Transylvanien, hur ofta får man den chansen? Lite annat än USA och Island som så många andra ändå åker till...

Men ajaj. Hur berättar man för sin lilla mamma att hennes yngsta dotter ska till det område som är det mest rovdjurstäta i hela Europa? =) Att där finns över 5000 björnar, 3000 vargar och 2000 lodjur? På en yta som dessutom bara är en femtedel av Sveriges... Men häftigt är det, oh yes! Att få betalt för att leka med de söta barnen tillsammans med alla djur på gården några timmar, och sen rida alla hästarna. I en oslagbar natur bland de vackra bergen. Låter som ett jobb för vår smak, det!

Känner mig positiv just nu. När jag tar studenten i vår behöver jag inte betrakta mig själv som arbetslös!
Så, Dracula - be prepared!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet