Stöd Ukraina

Goffy52s blogg

Fredag 17 Februari 2006 - Porlamar

Delfinsimmning och hummerafton

Delfinsimmning och hummerafton

Idag åker AK pä delfinutflykt till Diverland för att simma med delfiner. Själv stannar jag hemma på hotellet och tar en lungt halvdag och kopplar av.

AK fick skriva på en massa papper antagligen för om det skulle hända något skulle vi inte kunna stämma eller kräva någon ekonomisk kompensation. Efter denna formalia var det tid för en film om delfiner på engelska.
På med flytvästar och i basängen till sammans med ett 15 tal turister 2 instuktörer och 2 delfiner.
Alla fick klappa, dirigera, åka efter och pussa delfinerna.

En kort siesta innan hummeraftonen. Det var lite ovanligt vi var endast svenskar från olika hotell in område. Vid ankomsten till restaurang Elvira fick vi en välkomstdrink som vi alla tog med oss ner till stranden för att titta på solnedgången.

Till förrätt serverades en tallrik med skivade tomater ost och en pestovinägrett. Som huvudrätt bjöds vitlöksgratinerad hummer, ris och grönsaker snyggt upplagt på varsin oval tallrik. Till detta drack vi genomgående ett Chilenskt vitt vin. Som efterätt fick vi välja på en choklad paj eller frukt paj. Avslutningsvis en kopp starkt kaffe och en sambucca eller mandellikör. Och efter detta var det dax att åka hem med minibussen till våra respektive hotell.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Jim Thompsons hus
11 år sedan
Dag 2
11 år sedan
Dag 3
11 år sedan
Dag 4
11 år sedan
Dag 5
11 år sedan