Stöd Ukraina

Herros blogg

Söndag 1 April 2007

Chartersemester...

Hej igen!
Är nu nere i Palolem och bor i en bungalow vid stranden. Här gör man inte många knop. Solat och badat i två dagar nu och börjar så smått ledsna på det lagom till man kommit ner i varv. Tess är också sugen på att se mer av det "riktiga" Indien så vi funderar att åka upp till Panaji, centrum i Goa. Skall vara en fin stad enligt The Book. Och förhoppningsvis får hon se ett tempel innan vi åker hem. Men vi stannar nog här ett par dagar till.
Idag hyrde jag en plastkajak och åkte ut till en ö som ligger en bit från stranden. Imorgon bitti ska jag på yogalektion med en äkta yogi (el iaf nån som ser ut som en).
Annars är det lugnt, vattnet är varmt, typ 28, luften är varm, typ 33 och solen tar som fan här nere. Maten är kanon och man får anstränga sig för att göra av med pengar på att leva här.

Ha det gott och simma lugnt, det gör vi!
/Daniel

PS. Kameran är trasig sedan den tappats i ett stengolv och doppats i saltvatten så bilder blir det tyvärr ont om i fortsättningen. Vi har filmkameran med som tur är.
Dela med andra:    

Kommentarer
Esiol säger:
Tråkigt med kameran! Idag kommer mamma till Göteborg och hälsar på. Passa på att nujta av värmen, här hemma har temperaturerna gått från 18 till dagens 10. Kallt. Puss och Kram på er!
Postat 2007-04-04 09:59  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Flygplatsväntan...
17 år sedan
Chartersemester...
17 år sedan
Hett i Goa
17 år sedan
Nere i goa
17 år sedan
Snart bär det av!
17 år sedan