Stöd Ukraina

Youcans blogg

Torsdag 31 Januari 2008 - Nya Zeeland

Cathedral Cove

På morgonen körde vi vidare till Cathedral Cove. Detta är enligt AA en av Nya Zeelands vackraste platser. De har rätt! När vi kom in i naturreservatet fick vi ta en ca 40 minuters lång promenad. Chathedral Cove är het fantastiskt. När vi kommer fram till vårt mål ser vi de vackra stenformationerna som skapats av erosion. Formationerna står helt fritt i vattnet. Stranden består av vit sand och vattnet är alldeles turkost. Det är otroligt skönt för ögonen. Vi stannar här ett tag för att bada. Vi tog sedan en promenad runt i området. Det fanns mycket vackert att se.

Johan stannar upp för att titta på en krabba och plums! Jaha där full hans camera i. Han blir bitter. Som tur är kan vi rädda bilderna, men cameran ser väldigt förlorad ut. Vi bestämmer oss för att gå vidare. Vi tänker åka till Hot water beach för att njuta av de varma källorna. Tyvärr upptäcker vi att det är fyra timmars väntan på nästa lågvatten, så vi missar denna lilla sevärdhet.

Eftersom oljelampan blinkar, beslutar vi oss för att köra till Rotauroa för att uppsöka en verkstad för att få ordning på Largon. Vi kom fram väldigt sent och tog in på en liten camping strax utanför.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet