Stöd Ukraina

Snickarhelles blogg

Tisdag 7 Februari 2012 - Bangkok

Bangkok..

6-8 februari
Flyg hit från Phuket, funkade hyfsat bara en kvart försenat och lite om ständigt att få taxi när vi väl var i Bangkok. Men när det äntligen var vår tur så tog det bara en timme till hotellet, otroligt mycket trafik....
Väl framme vid Narai hotell så satt våra kära vänner Ronnie & Catarina och väntade på oss! Det var 8 dagar sen vi sågs. Kul! Rum på nionde våningen med en hyfsad utsikt.
Snabbtvätt av lilla kroppen och sen iväg till middag och såklart shopping!
En runda till MBK är ett måste när man väl är här, tillbaka till hotellet för lite sol och bad för att sen ytterligare en runda till MBK ikväll då Siffe & Nadja också ansluter till gänget.
EN SAK SOM VI LÄRT OSS ATT ALDRIG TA TUKTUK I BANGKOK. TAXI EFTER TAXAMETER ÄR DET SOM GÄLLER. BILLIGAST I ALLA LÄGEN!!
Sista dagen blir till att cykla en runda med Bangkok By bike. Vi skulle vara hos Arne kl 8.00 för bege oss ut i Bangkoks riktiga värld på cykel. Turen blev väldigt varierad allt från små gränder med hus på båda sidor, små betongvägar (1 m breda) utan räcke på sidorna till planerade motorvägar...En fantastisk upplevelse som alla besökare i Bangkok borde prova! http://www.bangkokbybike.com
När vi var färdigcyklade tog vi "expressfärja" till piren närmast vårt hotell. En resa på 7-8 km för 3.50:-.En snabb dusch och sedan ut och göra den sista shoppingen innan avresa mot Sverige.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemresa
8 år sedan
Green Bowl beach
8 år sedan
Water Blow
8 år sedan
Regn,regn,regn
8 år sedan
Sista incheckningen
8 år sedan