Stöd Ukraina

Krilleh85s blogg

Fredag 22 September 2017 - Sverige

3 bästa nisch resebyråer

Under de senaste åren har Sverige sett en ökning av reseleverantörer. En stor del av dem är resebyråer vars fokus är specialiserad erbjudanden, särskilt för aktiv livsstil konsumenten. Vi tittar på de 3 bästa og hjälper dig att hamna på rätt resor.

Solresor – Golfresor
Solresor har ett väld utvecklat golfprogra, på flera resmål, däribland Förenade Arabemiraten, Kanarieöarna, Azrerna, Algarve, Costa de la Luz och Costa de Almería. Förutom golfpaket arrangeras flera gånger per säsong så kallade golfskolor på oloka resmål. Solresor arrangerar golfresor för olika typer av grupper. Du får hjälp med hela researrangemanget; flyg, hotell, golfspel och andra aktiviteter.

Golfresor vänder upp till dig som kommer att ha en aktiv semester på banor av världsklass i ett bättre klimat.

Hippo Tours – ridresor (till hela världen) https://www.hippotours.se/

Upptäck världen på ett helt nytt sätt – ta en ridresa med Hippo Tours. Hippo Tours resebyrå erbjuder hästeresor över hela världen. Du kommer nära naturen och djurlivet, och upplev hur dina sinnen utmanas. Det är kul att rida och fu får en unik möjlighet att uppleva världen från en ny vinkel. Deras utbud av resmål är stort och spännande och i sadeln kan du oftast besöka platser som tuister vanligtvis inte kan uppleva.

Hippo Tours er för alla dem som tror att paradiset på jorden är på ryggen av en häst.

Apollo – Träningsresor med puls
Nu har du chanc at komma i toppform och kombinera en aktiv semester med sol, bad och nöje. Apollo är störst på träningsresor i Sverige. Det mest kända träningshotellet heter Playitas och ligger på Fuerteventura, den näst största ön i den spanske ögruppen Kanarieöarna. Resebolaget har också andra hotell med träningsprofil runtom i världen, både under sommar och vintersäsong. Varje träningshotell har en varudeklaration kring just sitt sportutbud.

Res iväg till solen, träffa nya vänner och kom hem tränas, utvilad och mer motiverad än någonsin att leva ett hälsosamt liv.

Vilken resa passar dig bäst?
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet