Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Flygresor till Bodö, Norge

Jämför och boka flyg från alla ledande flygbolag och resebyråer

Bodö Norge, Europa

Utgångspunkt i Lofototen

Norge Orrigen, 19 feb. 2019
Updaterad av Orrigen för 2 år sedan
0
... men något vi absolut inte ska missa tycker ni? *Bodö, Tromsö tycker ni det är värt att åka även dit om vi har tid?

Bila i norge

Norge Rrrebecca, 24 feb. 2018
Updaterad av Andreassofus för 3 år sedan
4
... platser där! ... Andreassofus: Ta dig till Bodø eller Bognes och ta färja över till Lofoten. Det blir ett minne för livet. Vill du ha mer specifika tips på Lofoten så säg till :) Gillar du natur så har du kommit till världens bästa land skulle jag tro. När det gäller mat så är du i fel ...

Lofoten med omnejd - önskar tips och idéer

Norge Pichte, 2 jan. 2012
Updaterad av Pichte för 9 år sedan
5
... På vägen tillbaka är mitt förslag att ni besöker Bodö för det fallet att ni gillar att fiska och ska ... sagolikt vacker. ... Hannek: Skal dere kjøre via Bodø, burde dere definitivt dra innom Steigen (nord om Bodø), eller/og Gildeskål og Meløy (sør om Bodø). Det er fantastisk fint - ...

Resmål som liknar Bodö