Volontärarbete i Virginia, USA i augusti

Av Elinjo
10 maj 2016 19:16
Visningar: 32
Hej!

Jag söker en reskompis som vill följa med mig på en volontärresa till Virginia i USA. Volontärarbetet arrangeras av Adventures in Preservation och det går ut på att hjälpa till vid arkeologiska utgrävningar och lära sig om bevarande av gamla byggnader. Projektet pågår 14-20 augusti i år och det kostar $560-1095 (jag har skickat iväg ett mejl idag och frågat om den exakta kostnaden och vad som ingår, men har inte hunnit få svar än). Då verkar det ingå boende, frukost, lunch och all utrustning till arbetet. Resan, försäkringar och övriga kostnader får man stå för själv.

Det finns mer info om projektet här: http://adventuresinpreservation.org/upcoming-adventures/archaeology-at-fairfield-2016/

Jag är 23 år och pluggar till civilingenjör i Lund. Jag letar efter några trevliga människor som vill följa med mig på äventyret. Det hade varit roligt om ni också är intresserade av arkeologi och äldre byggnader. Är det någon annan som redan bestämt sig för att åka eller som är intresserad av att följa med?

Eftersom det är väldigt långt att åka och volontärarbetet bara pågår under vecka, så funderar jag på att kombinera arbetet med turista i USA innan och/eller efter projektet. Jag tycker att det hade varit kul att se New York, men är helt öppen för förslag på var man kan resa och vad man hitta på annars.

Kommentera nedan eller skriv ett pm :)

/Elin